Saapuvat puhelut näkyvät HUAWEI-puhelimessa/-tabletissa tulevan yksityisestä numerosta

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Saapuvat puhelut näkyvät HUAWEI-puhelimessa/-tabletissa tulevan yksityisestä numerosta

Ongelma:

Kaikki saapuvat puhelut näkyvät tulevan yksityisestä numerosta, alla olevan kuvan mukaisesti:

Syy:

Operaattorisi lähettää soittavaa numeroa koskevat tiedot puhelimeesi. Jos operaattori ei lähetä näitä tietoja, saapuva puhelu näyttää tulevan yksityisestä numerosta.

• Soittajan tunnuksen näyttöpalvelua ei ole otettu käyttöön SIM-kortilla.
  • SIM-kortti on viallinen.

Ratkaisu:

Ota yhteyttä operaattoriisi ja ota soittajan tunnuksen näyttöpalvelu käyttöön tai korvaa SIM-kortti uudella.