Hidas käynnistys tai jumiutumiset HUAWEI-tabletin/-puhelimen tehdasasetuksiin nollauksen tai järjestelmäpäivityksen jälkeen

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Hidas käynnistys tai jumiutumiset HUAWEI-tabletin/-puhelimen tehdasasetuksiin nollauksen tai järjestelmäpäivityksen jälkeen

Ongelma:

Laitteen käynnistys kestää kauan tai laite jumiutuu, kun käyttäjä avaa sovelluksia, tehdasasetuksiin nollauksen tai järjestelmäpäivityksen jälkeen.

Syy:

1. Kun puhelimeen/tablettiin kytketään virta tehdasasetuksiin nollauksen tai järjestelmäpäivityksen jälkeen, järjestelmä optimoi sovellukset, mikä saattaa pidentää käynnistykseen tarvittavaa aikaa.
  2. Kun puhelin/tabletti käynnistetään, järjestelmän optimointiprosessi jatkuu, mikä vie paljon muistia ja voi aiheuttaa jumiutumista tai viivettä sovelluksen käytön aikana.

Ratkaisu:

1. Odota, kunnes järjestelmän optimointiprosessi on valmis. Mitä enemmän sovelluksia sinulla on, sitä kauemmin puhelimen/tabletin käynnistyminen kestää.
  2. Lataa laitetta päivityksen jälkeen vähintään 2 tuntia (on suositeltavaa ladata puhelinta yön yli) näytön ollessa pois päältä ja käynnistä laite sitten uudelleen.
  3. Jos ongelma ei ratkea, soita Huawein asiakaspalvelupuhelimeen apua varten. Autamme parhaamme mukaan.