Miten lataan lokeja HUAWEIAppGalleryyn?

Soveltuvat tuotteet: Smartphone
zoom in pic
Miten lataan lokeja HUAWEIAppGalleryyn?

1. Mene kohtaan AppGallery > Minä > Ongelmia ja ehdotuksia, valitse ruutu vaihtoehdon Auta meitä ongelmien vianetsinnässä jakamalla järjestelmälokeja vierestä, anna ongelman kuvaus ja puhelinnumerosi tai sähköpostisoitteesi ja kosketa kohtaa Lähetä.

2. Valitse avaustapa ponnahdusnäytöltä. Sitten HUAWEIAppGallery näyttää sähköpostitoiminnot, ja lokisi lähetetään automaattisesti sähköpostiliitteinä alueesi asiakaspalveluun.