Kuinka Maksusalasana nollataan?

zoom in pic
Kuinka Maksusalasana nollataan?

1. Kosketa kohtaa Unohditko salasanasi? maksunäytössä Maksusalasanan nollaamista varten. Sinun täytyy varmistaa henkilöllisyytesi suojauskysymyksellä ja puhelinnumerolla.

2. Mene kohtaan Asetukset > Tilikeskus > Maksut ja ostot > Asetukset > Maksusalasana.

Kosketa Käytä alkuperäistä salasanaa ja nollaa maksusalasana noudattamalla näytön ohjeita.

Jos unohdat salasanasi, kosketa kohtaa Alkuperäinen salasana unohtunut ja varmista henkilöllisyytesi jollakin seuraavista tavoista:

a. Yhdistä pankkikortteja uudelleen

b. Yhdistä uusia pankkikortteja

c. Käytä HUAWEI ID:lle asetettua suojauskysymystä ja puhelinnumeroa