Kuinka voin asentaa HUAWEIAppGalleryn?

zoom in pic
Kuinka voin asentaa HUAWEIAppGalleryn?

1. AppGallery on virallinen sovellusten jakelualusta Huawei-laitteille. Sitä voi käyttää myös useimmissa Android-pohjaisissa puhelin-/tablettimerkeissä (joissa on Android 5.0 tai uudempi). Se ei kuitenkaan toimi iOS-laitteissa.

2. Jos käytät puhelimessa Google Chromea AppGalleryn verkkoversion avaamiseen, päivitä Google Chrome versioon 100.0.4896.58 tai uudempaan ennen sen asennusta.

Jos HUAWEIAppGalleryä ei ole asennettu laitteeseen, toimi seuraavasti:

Menetelmä 1:

1. Avaa tämä linkki selaimessa.

2. Kosketa kohtaa Asenna.

3. Asenna HUAWEIAppGallery -asiakas näytön ohjeiden mukaisesti. HUAWEIAppGallery on turvallinen ja luotettava. Jos asennuksen aikana näytetään järjestelmän varoitusviesti, jatka koskettamalla OK.

Menetelmä 2:

1. Avaa verkkoversioHUAWEIAppGallerystä

2. Kosketa latauspainiketta näytöllä.

3. Asenna HUAWEIAppGallery -asiakas näytön ohjeiden mukaisesti.