Miksi korvanapeille ei tule laiteparin lähimuodostuskehotetta puhelimessa/tabletissa?

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 4E,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI WATCH Buds
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Miksi korvanapeille ei tule laiteparin lähimuodostuskehotetta puhelimessa/tabletissa?

Tarkista puhelimen/tabletin Bluetooth-tila

Varmista, että Bluetooth on käytössä puhelimessa/tabletissa.

Päivitä puhelin/tabletti

Vain puhelimet/tabletit, joissa on EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 tai uudempi, tukevat laiteparin muodostuksen automaattista kehotetta havaitsemisen yhteydessä. Päivitä puhelin/tabletti tarvittaviin versioihin.

Päivitä puhelimen/tabletin määritykset

Tarvittavia määrityksiä ei ehkä ole päivitetty palvelimelta versiota EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 tai uudempaa käyttävään puhelimeen/tablettiin. Päivitä määritystiedostot seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellukset, kosketa kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja kosketa sitten kohtaa Näytä järjestelmäprosessit. Etsi Laitteen liitäntäpalvelu, siirry kohtaan Laitteen liitäntäpalvelu > Tallennustila > Tyhjennä tiedot ja käynnistä puhelin/tabletti uudelleen.
  2. Yhdistä puhelin/tabletti Wi-Fi-verkkoon ja ota Bluetooth käyttöön. Puhelin/tabletti päivittää määritystiedostot automaattisesti palvelimelta.
  3. Jos ongelma ei poistu, paina latauskotelon painiketta yli 2 sekunnin ajan, niin että korvanapit siirtyvät parinmuodostustilaan, ja aseta ne sitten puhelimen/tabletin lähelle, jotta näyttöön tulee laiteparin muodostuksen automaattinen kehote.

Avaa latauskotelo ja ota parinmuodostustila käyttöön

Varmista, että molemmat korvanapit ovat latauskotelossa ja että kotelo on auki. Voit käynnistää automaattisen parinmuodostuskehotteen painamalla latauskotelon painiketta yli 2 sekunnin ajan.

Ongelma:

1. Puhelimessa/tabletissa ei näy parinmuodostuskehotetta, kun asetan korvanapit sen lähelle.
  2. Puhelimessani/tabletissani ei näy kehotetta, vaikka se on päivitetty EMUI-versioon 10.0.
  3. Uudelleenyhdistetyissä korvanapeissa ei näy kehotetta, kun avaan latauskotelon.

Syy:

1. Puhelimen/tabletin Bluetooth on pois käytöstä.
  2. Puhelimessa ei ole versiota EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 tai uudempaa.
  3. Tarvittavia määrityksiä ei ehkä ole päivitetty palvelimelta versiota EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 tai uudempaa käyttävään puhelimeen/tablettiin.
  4. Latauskoteloa ei ole avattu tai korvanapit eivät ole latauskotelossa.
  5. Korvanapeista on jo muodostettu laitepari toisen laitteen kanssa.
  6. Puhelin/tabletti on yli 50 cm:n etäisyydellä korvanapeista.
  7. Kehotteita ei näy joissakin tilanteissa, esimerkiksi kun käytät kamerasovellusta, pelaat pelejä tai tarkistat asetusnäyttöjä joissakin puhelinmalleissa (kuten Huawei nova 4e:ssä).
  8. Latauskotelo avataan uudelleen 30 sekunnin kuluessa viimeisen uudelleenyhdistämiskehotteen näyttämisestä. Jotta vältetään liiat häiriöt, kehotteita ei näytetä, jos suljet ja avaat kotelon uudelleen 30 sekunnin kuluessa siitä, kun puhelimessa/tabletissa näytetään uudelleenyhdistettyjen korvanappien kehote.
  9. Latauskotelo on pysynyt auki yli minuutin, mutta korvanappien ja puhelimen/tabletin välinen etäisyys on edelleen Bluetooth-kantamaa suurempi.
  10. Jotkin puhelinmallit, kuten HONOR 10 Lite, HONOR 20i/HONOR 10i, HUAWEI P smart 2019, HUAWEI P smart+ 2019, HUAWEI Y7 2019, HUAWEI Y7 Pro 2019, HUAWEI Y7 Prime 2019, Honor 8S, HUAWEI Y6 2019 ja HUAWEI Y6P, eivät tue laiteparin lähimuodostuskehotetta.

Ratkaisu:

1. Ota Bluetooth käyttöön puhelimessa/tabletissa.
  2. Vain puhelimet/tabletit, joissa on EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 tai uudempi, tukevat laiteparin muodostuksen automaattista kehotetta havaitsemisen yhteydessä. Päivitä puhelin/tabletti tarvittaviin versioihin.
  3. Päivitä määritykset tekemällä seuraavat:
    1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellukset, kosketa kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja kosketa sitten kohtaa Näytä järjestelmäprosessit. Etsi Laitteen liitäntäpalvelu, siirry kohtaan Laitteen liitäntäpalvelu > Tallennustila > Tyhjennä tiedot ja käynnistä puhelin/tabletti uudelleen.
    2. Yhdistä puhelin/tabletti Wi-Fi-verkkoon ja ota Bluetooth käyttöön. Puhelin/tabletti päivittää määritystiedostot automaattisesti palvelimelta.
    3. Jos ongelma ei poistu, paina latauskotelon painiketta yli 2 sekunnin ajan, niin että korvanapit siirtyvät parinmuodostustilaan, ja aseta ne sitten puhelimen/tabletin lähelle, jotta näyttöön tulee laiteparin muodostuksen automaattinen kehote.
  4. Kun muodostat korvanapeista laiteparin tai yhdistät ne uudelleen puhelimeen/tablettiin, varmista, että molemmat korvanapit ovat latauskotelossa ja että kotelo on auki.
  5. Jos haluat muodostaa laiteparin korvanapeista, jotka on pariliitetty toisen laitteen kanssa, avaa latauskotelo ja paina latauskotelon painiketta yli 2 sekunnin ajan, jolloin korvanapit siirtyvät parinmuodostustilaan
  6. Aseta puhelin/tabletti korvanappien lähelle (korkeintaan 20 cm:n etäisyydelle) ja yritä uudelleen.
  7. Edellisissä tilanteissa kehotteita ei näytetä, mutta tämä ei vaikuta Bluetooth-yhteyteen eikä muiden korvanappitoimintojen käyttöön.
  8. Odota yli 30 sekuntia ja yritä uudelleen.
  9. Sulje latauskotelo, avaa se uudelleen ja varmista seuraavan minuutin kuluessa, että puhelin/tabletti on Bluetooth-kantaman (20 cm) sisällä.
  10. Käytä laiteparin lähimuodostuskehotetta tukevaa puhelinta/tablettia.

1. Kun käytät korvanappeja ensimmäistä kertaa, varmista, että puhelin/tabletti on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja että Bluetooth on käytössä, jotta tarvittavat määritykset voidaan päivittää palvelimesta.
    2. Kun tarvittavat määritykset on päivitetty, sinun ei tarvitse ottaa Wi-Fiä käyttöön tulevissa yhteyksissä.