Saan ilmoituksen, että puhelinnumeroni, sähköpostiosoitteeni tai kolmannen osapuolen tili on yhdistetty HUAWEI ID:hen, mitä minun tulee tehdä?

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Saan ilmoituksen, että puhelinnumeroni, sähköpostiosoitteeni tai kolmannen osapuolen tili on yhdistetty HUAWEI ID:hen, mitä minun tulee tehdä?

Tilisi suojaamiseksi yksi puhelinnumero tai sähköpostiosoite voidaan yhdistää vain yhteen HUAWEI ID:hen.

Ratkaisut:

• Varmista, oletko aiemmin yhdistänyt HUAWEI ID:n, anna tavallisesti käyttämäsi matkapuhelinnumero/sähköpostiosoite ja kokeile kirjautua HUAWEI ID:si.
  • Käytä toista puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jota ei ole yhdistetty HUAWEI ID:hen.