Millä tavoin voin kirjautua HUAWEI ID:heni?

zoom in pic
Millä tavoin voin kirjautua HUAWEI ID:heni?

HUAWEI ID:hen voi kirjautua neljällä tavalla:

• Voit kirjautua sisään käyttämällä matkapuhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta tai Kirjautumistunnusta ja salasanaa.
  • Voit kirjautua sisään käyttämällä matkapuhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta tai Kirjautumistunnusta ja varmistuskoodia.
  • Voit kirjautua sisään HUAWEI ID:hen yhdistetyn kolmannen osapuolen tilin avulla, jos olet yhdistänyt sellaisen rekisteröinnin yhteydessä.
  • Voit kirjautua skannaamalla tähän HUAWEI ID:hen kirjautuneessa matkapuhelimessa näkyvän koodin.

Huomautus:

• Kirjautumistunnus on HUAWEI ID:n yksilöllinen tunnistenumero, ja sitä voi muokata vain kerran. Voit muokata sitä seuraavasti: mene kohtaan Asetukset > HUAWEI ID > Henkilökohtaiset tiedot > Kirjautumistunnus > ja anna haluamasi uusi Kirjautumistunnus.
    • HMS Core (Huawei Mobile Services) on päivitettävä versioon 2.6.5.300 tai uudempaan.