(Tilin vaihtopyyntö) Kuinka yhteys poistetaan tai HUAWEI ID:tä vaihdetaan, jos yhdistetty puhelinnumeroni tai sähköpostiosoitteeni ei enää ole käytössä?

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
(Tilin vaihtopyyntö) Kuinka yhteys poistetaan tai HUAWEI ID:tä vaihdetaan, jos yhdistetty puhelinnumeroni tai sähköpostiosoitteeni ei enää ole käytössä?

Jos yhdistetty puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei enää ole käytössä, sinun on lähetettävä tiliä koskeva muutospyyntö, jotta voit yhdistää uuden puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Huomautus: Pyyntö onnistuu todennäköisemmin, jos lähetät pyynnön usein käyttämältäsi laitteelta.

Pyynnön lähettäminen puhelimesta:

Jos HUAWEI ID:si on kirjautuneena

Mene kohtaan Asetukset > HUAWEI ID > Tili ja turvallisuus > Puhelin > Vaihda ja täytä tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Jos HUAWEI ID:si ei ole kirjautuneena

Mene kohtaan Asetukset > Kirjaudu HUAWEI ID:llä > Ilmoita ongelmista, napsauta Vaihda puhelinnumero tai sähköpostiosoite > aloita ja täytä tiedot noudattamalla näytön ohjeita.