Huawei-puhelimien ja -tablettien sarjanumeron (SN) etsiminen

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Huawei-puhelimien ja -tablettien sarjanumeron (SN) etsiminen

Mikä on SN?

SN eli sarjanumero on yksilöllinen numero, joka tallentaa tiedot, kuten valmistuspäivämäärän ja tuotteen takuun tilan. Kullakin tuotteella on yksi vastaava sarjanumero.

Sarjanumeron selvittäminen

Kokeile alla esitettyjä menetelmiä selvittääksesi sarjanumeron Huawei-puhelimissa ja -tableteissa:

• Jos säilytät alkuperäisen pakkauslaatikon, löydät sarjanumeron siihen kiinnitetystä tarrasta (katso alla oleva kuva).

• Jos alkuperäinen pakkaus puuttuu, mutta puhelin tai tabletti käynnistyy, suorita alla esitetty toimenpide:

Menetelmä 1: Kirjoita *#06# numeronvalitsimella, niin sarjanumero näytetään näytöllä (soveltuu puhelimille ja tableteille, jotka tukevat SIM-kortteja).

Menetelmä 2: Tarkista se kohdasta Asetukset. Esimerkki alla perustuu EMUI-versioon 10:

1. Avaa Asetukset.
  2. Vieritä alas loppuun ja kosketa Tietoja puhelimesta.
  3. Paikanna Tila.
  4. Löydät sarjanumeron kohdasta Tila.

Avaa puhelimissa ja tableteissa, joissa on käytössä EMUI 8.X, EMUI 9.X tai Magic UI 2.x kohta Asetukset, paikanna Järjestelmä ja kosketa sitten Tietoja puhelimesta (Tietoja tabletista), niin sarjanumero löytyy kohdasta Tila.

Menetelmä 3: Etsi sarjanumero Tuki (HiCare)-sovelluksesta siirtymällä kohtaan Tuki (HiCare) > Minä > Oma laite. Sarjanumero löytyy viivakoodin alta.

• Jos alkuperäinen pakkauslaatikko puuttuu ja puhelinta tai tablettia ei voida käynnistää, katso sarjanumero takana olevasta tarrasta, joka tulee uusien tuotteiden mukana.