Mikä on AppGallery?

zoom in pic
Mikä on AppGallery?

AppGallery – yksi kolmesta parhaasta sovelluskaupasta maailmassa – on Huawei-laitteiden virallinen sovellusjakelualusta. AppGallery julkaistiin Kiinassa vuonna 2011 ja sen globaali versio julkaistiin huhtikuussa 2018. AppGalleryn tavoitteena on tarjota käyttäjille avoin, innovatiivinen sovellusjakelualusta. AppGallery asettaa käyttäjän yksityisyyden ja tietosuojan turvaamisen etusijalle ja hyödyntää Huawein innovatiivisia ohjelmisto- ja laitteistoteknologioita tarjotakseen sinulle ainutlaatuisen älykkään kokemuksen.