Säädä tekstityylin asetuksia

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI MatePad T(8 2020 lte 2gb+32gb、8 2020 wi-fi 2gb+32gb、8 2020 lte 2gb+16gb / huawei matepad t 8 kids edition 2020 wi-fi 2gb +16gb、8 2020 lte 2gb+16gb、8 2020 wi-fi 2gb+16gb / huawei matepad t 8 kids edition 2020 wi-fi 2gb +16gb)
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Säädä tekstityylin asetuksia

Voit säätää järjestelmän tekstin kokoa ja sovelluksen näytön kokoa sekä tekstin tyyliä.

Suurenna tai pienennä tekstin kokoa

Siirry kohtaan Asetukset > Näyttö ja kirkkaus > Tekstin koko ja näyttökoko ja vedä Tekstin koko -liukusäädintä.

Suurenna tai vähennä näytön kokoa

Näyttökoko määrittää sisällön koon (sisältäen tekstin ja kuvat), joka näytetään sovellusten sisällä.

Siirry kohtaan Asetukset > Näyttö ja kirkkaus > Tekstin koko ja näyttökoko ja vedä Näyttökoko -liukusäädintä.