Huawei Health -sovelluksen lataaminen ja päivittäminen

Soveltuvat tuotteet: Wearable
zoom in pic
Huawei Health -sovelluksen lataaminen ja päivittäminen

Voit ladata Huawei Health -sovelluksen uusimman version seuraavasti puhelimet/tabletit:

Puhelimet:HarmonyOS 2/Android 6.0/iOS 9.0 tai uudemmat

Tabletit: HarmonyOS 2 ja uudemmat

Lataaminen

• :
    Voit ladata Huawei Health -sovelluksen uusimman version seuraavilla tavoilla puhelimesi mallin mukaan:
    • Jos sinulla on Huawei-puhelin, lataa Huawei Health -sovellus HUAWEI AppGallerystä.
    • Jos sinulla ei ole Huawei-puhelinta, käytä jotakin seuraavista tavoista:
      • Lataa Huawei Health -sovellus osoitteesta https://appgallery.cloud.huawei.com/appdl/C10414141.
      • Lataa ja asenna AppGallery osoitteesta https://appgallery.cloud.huawei.com/app/C10414141 ja lataa sitten Huawei Health -sovellus AppGallerystä.
      • Lataa sovellus skannaamalla puettavan laitteen pakkauksessa oleva QR-koodi.

• Käynnistä puettava laite ja pyyhkäise laitetta, kunnes löydät Huawei Health -asennusnäytön. Lataa Huawei Healthin uusin versio skannaamalla laitteen QR-koodi mobiiliselaimella, QR-koodiskannerilla tai muilla QR-koodin skannausta tukevilla sovelluksilla.
        1. Valitse Lataa selaimen kautta ladataksesi sovelluksen suoraan selaimen avulla.
        2. Valitse Lataa AppGallerystä ladataksesi sovelluksen AppGallerystä. Jos et ole asentanut AppGalleryä puhelimeesi, lataa AppGallery ja lataa sitten Huawei Health -sovellus AppGallerystä.

Vain joissakin puettavien laitteiden malleissa on QR-koodi Huawei Health -sovelluksen lataamista varten. Jos tätä ei tueta, suosittelemme lataamaan sovelluksen muilla tavoilla.

• Jos olet ladannut Huawei Health -sovelluksen Google Playsta, päivitä se uusimpaan versioon. Muussa tapauksessa et voi muodostaa laiteparia puettavan laitteen ja puhelimen kanssa. Katso lisätietoja kohdasta Päivittäminen.
  • Hae Huawei Health sovelluskaupasta ja lataa se noudattamalla näytön ohjeita.

Päivittäminen

Avaa Huawei Health -sovellus ja siirry kohtaan Minä > Etsi päivityksiä.

Huawei Healthin päivitetty versio julkaistaan erissä puhelimen mallin mukaan. Pysy kuulolla uusista päivityksistä.