HUAWEI FreeBuds-sarjan kuulokkeiden kaksoisyhdistämisominaisuus

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds Studio,HUAWEI FreeBuds 4E,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds 4
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
HUAWEI FreeBuds-sarjan kuulokkeiden kaksoisyhdistämisominaisuus

Ominaisuuden kuvaus

Kuulokkeet tukevat samanaikaista yhdistämistä kahteen Bluetooth-laitteeseen, kuten matkapuhelimiin, tabletteihin, tietokoneisiin ja kelloihin (ei yhteensopiva MacBook-sarjan kannettavien tietokoneiden kanssa).

1. Kuulokkeita ei voida yhdistää kelloon, joka on jo yhdistetty toiseen laitteeseen.
  2. Kun sekä kuulokkeet että AI Life -sovellus on päivitetty uusimpaan versioon, avaa AI Life -sovellus, siirry kuulokekorttiin, kosketa kohtaa Yhteyskeskus, ja ota käyttöön tai poista käytöstä Kaksoisyhteys.
  3. Kun kuulokkeet on yhdistetty kahteen laitteeseen, ääni voidaan toistaa vain yhdestä laitteesta. Lisätietoja äänentoistosäännöistä on seuraavassa osiossa.

Yhteystapa

1. Laita FreeBuds-kuulokkeet latauskoteloon ja jätä kansi auki (ohita tämä vaihe FreeBuds-sankakuulokkeilta), ja ota parinmuodostustila käyttöön painamalla ja pitämällä toimintopainiketta 2 sekuntia, kunnes merkkivalo vilkkuu. Havaitse kuulokkeet ja yhdistä niihin laitteella A.
  2. Varmista, että FreeBuds-kuulokkeet ovat latauskotelossa, ja jätä kansi auki (ohita tämä vaihe FreeBuds-sankakuulokkeilta), ja ota parinmuodostustila käyttöön painamalla ja pitämällä toimintopainiketta taas 2 sekuntia, kunnes merkkivalo vilkkuu. Havaitse kuulokkeet ja yhdistä niihin laitteella B.

Kun laitteesta B on muodostettu yhteys kuulokkeisiin, kuulokkeet yhdistävät automaattisesti laitteeseen A. Tässä tapauksessa kuulokkeet on yhdistetty molempiin laitteisiin.

Kun kuulokkeet yhdistävät laitteeseen B, kuulokkeiden ja laitteen A välinen yhteys katkeaa tilapäisesti.

Kaksoisyhteyden äänentoistosäännöt

• Prioriteetti on seuraava: puhelut > musiikki ja video. Musiikin ja videon prioriteetti on sama. Tarkat säännöt löytyvät taulukosta alta.

Laite A

Laite B

Äänentoiston kuvaus

Ei palvelua

Saapuva puhelu

Laitteen B ääni toistetaan kuulokkeista.

Musiikki- tai videotoisto

Soiminen saapuvalle puhelulle

Saapuva puhelu

Jos puhelu saapuu laitteeseen A, kuulokkeet toistavat puhelimen soittoäänen.

Jos puhelu saapuu laitteeseen B, kuulokkeet toistavat kuulokkeen esiasetetun soittoäänen.

Vastaa laitteen B kuulokkeilla, ja laitteen A puheluääni vaihtuu sen vastaanottajaan.

Mediatoisto/äänipuhelu käynnissä

Saapuva puhelu

Laitteen A puheluääni vaihdetaan sen vastaajaan, ja musiikki tai video keskeytetään tai toistetaan sen kaiuttimesta.

Laitteen B puheluääni vaihdetaan kuulokkeisiin.

Kun laitteen B puhelu loppuu, laitteen A puhelun ääni / laitteen A musiikki tai videoääni (manuaalisen jatkamisen jälkeen) vaihdetaan kuulokkeisiin.

Musiikki- tai videotoisto

Laitteen A ääni toistetaan kuulokkeista.

Laitteen B mediaääni (musiikki/video) toistetaan kaiutintilassa.

Laitteen B ääni toistetaan kuulokkeista, kun puhelu loppuu tai musiikki/video keskeytetään laitteessa A.

• Yhdistä kolmanteen laitteeseen C: Ensisijainen laite on varattu. Voit peruuttaa tietyn laitteen katkaisemalla yhteyden laitteesta ja yhdistämällä sitten uuteen laitteeseen.
  • Ääniavustaja / aloita musiikkisovellus: Herätä tai aloita prioriteettilaitteen palvelu.
Prioriteettilaitteen määritelmä:
  • Kun yhdistetyillä laitteilla A ja B ei ole käynnissä äänipalvelua (musiikkia, videota tai puhelua), ensin yhdistetty laite asetetaan prioriteettilaitteeksi.
  • Kun sekä laitteella A että B on käynnissä äänipalvelu (musiikki, video tai puhelu), viimeksi käytetty laite asetetaan prioriteettilaitteeksi.
  • Puhelu- ja viestintätilanteet kolmannen osapuolen sovelluksissa ja peleissä katsotaan puhelutilanteiksi.