Virran kytkeminen, sammuttaminen, uudelleenkäynnistäminen ja tehdasasetusten palauttaminen

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI WATCH 3 Pro,HUAWEI WATCH 3
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Virran kytkeminen, sammuttaminen, uudelleenkäynnistäminen ja tehdasasetusten palauttaminen

Virran kytkeminen

• Paina ja pidä Ylös-painiketta.
  • Lataa laite.

Sammuttaminen

• Paina ja pidä Ylös-painiketta ja kosketa kohtaa Kytke virta pois.
  • Avaa sovellusluettelo painamalla kellon Ylös-painiketta ja mene sitten kohtaan Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Kytke virta pois.
  • Jos akun varaustaso on kriittisen alhainen, laite värisee ja sammuu sitten automaattisesti.

Uudelleenkäynnistäminen

• Paina ja pidä Ylös-painiketta alhaalla ja kosketa kohtaa Käynnistä uudelleen.
  • Avaa sovellusluettelo painamalla kellon Ylös-painiketta ja mene sitten kohtaan Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Käynnistä uudelleen.

Pakota uudelleenkäynnistäminen

Paina ja pidä Ylös-painiketta vähintään 12 sekuntia.

Tehdasasetusten palauttaminen

Menetelmä 1:Avaa sovellusluettelo painamalla kellon Ylös-painiketta, mene kohtaan Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Nollaa ja palauta laite tehdasasetuksiinsa noudattamalla näytön ohjeita.

Menetelmä 2:Avaa Health-sovellus, kosketa kohtaa Laitteet ja laitteesi nimeä ja valitse Nollaa.

Kun olet palauttanut laitteen tehdasasetuksiinsa, kaikkien tililläsi ja walletissa olevien korttien tiedot, järjestelmän ja sovellusten tiedot (mukaan lukien linkitettyjen pankkikorttien, kulkukorttien ja eSIMin tiedot) poistetaan laitteeltasi. Ole varovainen tätä toimenpidettä suorittaessasi.