Kytke päälle ja pois päältä, tai käynnistä laitteesi uudelleen

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI P50 Pocket(dual sim card  8gb+256gb(bali-l29c)),HUAWEI P50 Pro(dual sim card 8gb+256gb (jade-l29c)),HUAWEI nova 9(dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI P50 Pocket Premium Edition
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Kytke päälle ja pois päältä, tai käynnistä laitteesi uudelleen

Kytke laitteesi päälle ja pois päältä

Sammuta laite pitämällä virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin ja koskettamalla sitten kohtia Katkaise virta ja Katkaise virta koskettamalla.

Voit käynnistää laitteen pitämällä virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin, kunnes laite värisee ja näyttöön tulee logo.

Käynnistä laite uudelleen

Käynnistä laitteesi uudelleen säännöllisesti tyhjentääksesi välimuistin ja pitääksesi laitteen parhaassa mahdollisessa tilassa. Uudelleenkäynnistys voi joskus ratkaista laitteessasi ilmenevän ongelman.

Pidä vain virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan ja kosketa sitten kohtia Käynnistä uudelleen ja Käynnistä uudelleen koskettamalla.

Pakota laitteesi uudelleenkäynnistys

Jos laitteesi ei toimi tai ei sammu normaalisti, voit pakottaa sen uudelleenkäynnistyksen. Voit tehdä tämän painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuspainikkeita (äänenvoimakkuuden lisäys- tai vähennyspainiketta) yhtä aikaa vähintään 10 sekunnin ajan.