Mitä minun tulee tehdä, jos en voi asentaa sovellusta HUAWEI AppGallerystä?

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Mitä minun tulee tehdä, jos en voi asentaa sovellusta HUAWEI AppGallerystä?

Jos et voi ladata sovellusta, katso kohta Mitä minun tulee tehdä, jos en voi ladata sovellusta HUAWEIAppGallerystä?.

1. Jos järjestelmä näyttää jatkuvasti ilmoituksen, jonka mukaan sovellusta asennetaan, poista ladattu sovelluspaketti tai lopeta lataustehtävä ja yritä asentaa sovellus uudelleen.

Avaa sovelluspaketin poistamista varten HUAWEI AppGallery, mene kohtaan Minä > Asennuspaketit ja poista kyseinen paketti.

Avaa lataustehtävän lopettamista varten HUAWEI AppGallery, mene kohtaan Minä > Asennuksenhallinta ja kosketa latauksen edistymispalkkia kyseisen sovelluksen oikealla puolella.

2. Tyhjennä HUAWEI AppGalleryn välimuisti ja yritä asentaa sovellus HUAWEI AppGallerystä uudelleen. (Katso vaihe 4 kohdassa Mitä minun tulee tehdä, jos en voi ladata sovellusta HUAWEIAppGallerystä?)
  3. Tarkista, onko PrivateSpace otettu käyttöön (menemällä kohtaan Asetukset > Tietosuoja > PrivateSpace) tai onko luotu alikäyttäjä (menemällä kohtaan Asetukset > Käyttäjät ja tilit). Jos on, poista se käytöstä ja asenna kyseinen sovellus uudelleen.
  4. Käynnistä laite uudelleen, yhdistä se toiseen verkkoon ja yritä ladata ja asentaa sovellus uudelleen.

Jos asennusnäytöllä näkyy virhekoodi, tee vianetsintä seuraavasti:

Virhekoodi

Syy

Ehdotus

-2 Virheellinen APK

1. Asennuspaketti on virheellinen tai puutteellinen.

2. Paketti ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa.

3. HarmonyOS-sovellukset ovat ristiriidassa Android-sovellusten kanssa.

1. Varmista, että asennuspaketti on julkaistu virallisen kanavan kautta.

2. Lataa virallinen sovellus HUAWEI AppGallerystä.

3. Jos laitteessasi on HarmonyOS, tarkista, oletko asentanut sovelluksen HarmonyOS-version, mene kohtaan Asetukset > Tietosuoja > PrivateSpace tai Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Käyttäjät, valitse alikäyttäjä ja katso, onko sovellus asennettu. Jos on, poista sen asennus. Jos ei, kokeile, voidaanko sovellus asentaa normaalisti. Poista PrivateSpace tarkistuksen jälkeen, tai poista alitilisi.

Palaa sitten MainSpaceen / omistajan tiliin ja katso, voidaanko sovellus asentaa normaalisti.

-103 Varmennetta ei löytynyt

Sovellus ei ehkä ole yhteensopiva laitteen järjestelmän kanssa.

Kun etsit sovellusta, tarkista, ilmaiseeko jokin merkintä, onko sovellus yhteensopiva laitteesi kanssa. Lataa sovellus, kun olet vahvistanut, että se on yhteensopiva.

-24 Epäjohdonmukainen UID

Laitteessa voi olla ohjelmiston jäämätiedostoja, joita ei voida tyhjentää.

1. Tyhjennä jäämä- ja välimuistin tiedostot Optimoijan avulla.

2. Päivitä puhelimen järjestelmä ja yritä asentaa sovellus uudelleen.

3. Varmuuskopioi tietosi, palauta tehdasasetukset ja asenna sovellus uudelleen.

-22 Tarkistamisvika

Verkko on ehkä viallinen tai tarkistamistapa väärä.

1. Yhdistä laite toiseen verkkoon, vahvista, että yhteys on normaali ja asenna sovellus uudelleen. Jos verkko on normaali, käy sovelluksen virallisella verkkosivulla tarkistamassa oikea varmistustapa.

2. Jos puhelimessasi on EMUI 4.0 tai 4.1, mene kohtaan Asetukset > Sovellukset > Valikko, kosketa kohtaa Näytä järjestelmäprosessit, etsi luettelosta Google Play Palveluiden päivittäjä, valitse Valikko alaosasta ja kosketa kohtaa Poista päivitykset. Kun asennus on poistettu, kosketa kohtaa Poista käytöstä ja asenna sovellus uudelleen.

-110 Sisäinen virhe

, josta asennusvika seuraa.

Puhelimen järjestelmä on ehkä nollattu, tai joitakin järjestelmätiedostoja on ehkä poistettu vahingossa, mikä aiheuttaa asennusvian.

1. Päivitä järjestelmä.

2. Varmuuskopioi tietosi, palauta tehdasasetukset ja asenna sovellus uudelleen.

-113 Sovellus ei ole yhteensopiva laitteen suorittimen kanssa

Sovellus ei ole yhteensopiva laitteen suorittimen kanssa (puhelimen järjestelmä: 32-bittinen tai 64-bittinen).

Pysy kuulolla yhteensopivista uusista versioista.

-25 Puhelimeen asennetun sovelluksen versio on ladattavaa versiota uudempi.

Puhelimeen asennetun sovelluksen versio on uudempi kuin HUAWEI AppGallerystä ladattava versio, mikä aiheuttaa asennusvian.

1. Avaa Asetukset, mene kohtaan Käyttäjät ja tilit > Käyttäjät ja tarkista, oletko lisännyt käyttäjiä tai vieraita.

• Jos olet lisännyt muita käyttäjiä tai vieraita, kirjaudu käyttäjänä tai vieraana ja tarkista, onko kyseinen sovellus asennettu. Käytetään esimerkkinä WeChatia. Jos WeChat on asennettu, varmuuskopioi WeChat-tiedot, avaa Asetukset, mene kohtaan Sovellukset > Sovellukset, etsi WeChat ja kosketa kohtaa Poista.

• Jos et ole lisännyt muita käyttäjiä tai vieraita, päivitä järjestelmäsi uuteen versioon. Mene kohtaan Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Ohjelmistopäivitys ja tarkista, onko uusi versio saatavana. Päivitä järjestelmä noudattamalla näytön ohjeita.

2. Tarkista, onko kyseinen sovellus asennettu PrivateSpaceen. Tee tämä menemällä puhelimessa kohtaan Asetukset > Tietosuoja > PrivateSpace. Jos sovellus on asennettu, poista sen asennus ja asenna se uudelleen HUAWEI AppGallerystä.

3. Palauta puhelimen tehdasasetukset.

Puhelimen palauttaminen sen tehdasasetuksiin tyhjentää kaikki puhelimen tiedostot, mukaan lukien musiikin, kuvat ja asennetut sovellukset. Ole varovainen, kun teet tämän toimenpiteen, ja varmuuskopioi tiedot etukäteen.

Avaa Asetukset, etsi ja valitse puhelimen nollausvaihtoehto ja viimeistele toimenpide näytön ohjeiden mukaisesti.

-3 Virheellinen URL

1. Tarkista, onko laitteessa Android 6.0 tai aiempi versio (tarkista Android-versio EMUI-version sijaan kohdasta Asetukset > Tietoja puhelimesta.

2. Tarkista, ilmoittaako järjestelmä virhekoodin -3.

On suositeltavaa mennä osoitteeseen https://appgallery.cloud.huawei.com/marketshare/app/C27162?locale=en_US ja ladata HUAWEI AppGallery korvaamaan alun perin asennettu sovellus.

-3 Virheellinen URL

Muut tapaukset

Tee vianmääritys seuraavasti:

• Poista ladatun sovelluksen asennuspaketti kohdasta AppGallery > Minä > Asennuspaketit. Vaihtoehtoisesti lopeta latausprosessi menemällä kohtaan AppGallery > Minä > Asennuksenhallinta ja koskettamalla latauksen edistymispalkkia ladattavan sovelluksen oikealla puolella.
  • Tyhjennä HUAWEI AppGalleryn välimuisti (kohdasta Asetukset > Sovellukset > Sovellukset > AppGallery > Tallennustila > Tyhjennä välimuisti).
  • Yhdistä se toiseen verkkoon ja yritä ladata ja asentaa sovellus uudelleen.

Muut virhekoodit

Ota yhteys alueesi Huawei-asiakaspalveluun ja lataa palvelimeen HUAWEI AppGalleryn lokit ja seuraavat tiedot.

• Sovelluksen nimi
  • Sovellusversio
  • Virhekoodi tai virheviestin näyttökuva
  • Käyttöjärjestelmäversio
  • HUAWEI AppGallery -versio
  • Maa/alue