Mitä minun tulee tehdä, jos HUAWEIAppGallery sulkeutuu odottamatta tai sitä ei voi avata puhelimessa/tabletissa?

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Mitä minun tulee tehdä, jos HUAWEIAppGallery sulkeutuu odottamatta tai sitä ei voi avata puhelimessa/tabletissa?

Suorita seuraavat toimenpiteet:

1. Jos ongelma ilmenee, kun olet päivittänyt laitteen järjestelmän, avaa HUAWEI AppGalleryn virallinen verkkosivusto, kosketa profiilikuvaa oikeassa yläkulmassa, lataa HUAWEIAppGalleryn uusin versio ja yritä uudelleen.
  2. Tyhjennä HUAWEIAppGalleryn välimuisti ja tiedot ja yritä uudelleen. Tyhjennä välimuisti ja tiedot seuraavasta kohdasta:

Asetukset > Sovellukset/Sovellukset ja ilmoitukset > Sovellukset > AppGallery > Tallennustila > Tyhjennä välimuisti/Tyhjennä tiedot

3. Poista HUAWEIAppGalleryn päivitysten asennus, jolloin se palautetaan tehdasversioon, ja katso, toimiiko se oikein. Mene päivitysten asennuksen poistamista varten kohtaan:

Asetukset > Sovellukset/Sovellukset ja ilmoitukset > Sovellukset > AppGallery > Poista päivitykset

Jos HUAWEIAppGallery toimii oikein, mene kohtaan AppGallery > Minä > Etsi päivityksiä ja päivitä se uusimpaan versioon.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteys alueesi Huawei-asiakaspalveluun ja anna järjestelmälokisi apua varten.