Microsoft Windows 10 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 8.1 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 7 32-bits of 64-bits versie

Windows Vista 32-bits of 64-bits versie

Beschikbare schijfruimte: 500 MB

RAM-geheugen: 1 GB

Monitor: 1024x768 schermresolutie en 16-bit kleur

X

A333860BC433E3778E813D5E30A6

7562D983EDB19F4BA15B204909A

8CB9C22DF

X

macOS Catalina 10.15.5

macOS Mojave 10.14.6

macOS High Sierra 10.13.6

macOS Sierra 10.12.6

OS X El Capitan 10.11.6

OS X Yosemite 10.10.5

OS X Mavericks 10.9.5

OS X Mountain Lion 10.8.5

X

HUAWEI HiSuite

Nieuwe intelligente beheerder voor Android apparaten

Windows download

V10.1.0.550 | 42M | 2020-07-13

Systeem vereisten

Microsoft Windows 10 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 8.1 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 7 32-bits of 64-bits versie

Windows Vista 32-bits of 64-bits versie

Beschikbare schijfruimte: 500 MB

RAM-geheugen: 1 GB

Monitor: 1024x768 schermresolutie en 16-bit kleur

SHA256

A333860BC433E3778E813D5E30A6

7562D983EDB19F4BA15B204909A

8CB9C22DF

Mac download

V10.0.1.300 | 23.7MB | 2020-01-15

Systeem vereisten-Mac

macOS Catalina 10.15.5

macOS Mojave 10.14.6

macOS High Sierra 10.13.6

macOS Sierra 10.12.6

OS X El Capitan 10.11.6

OS X Yosemite 10.10.5

OS X Mavericks 10.9.5

OS X Mountain Lion 10.8.5

Drie hoogtepunten

Gegevensbeheer

Maak het u gemakkelijk om uw pc te gebruiken contacten, berichten, afbeeldingen, video's, applicaties en andere gegevens beheren.

Data backup

Maak een back-up en herstel uw telefoongegevens. Houd uw belangrijke informatie intact.

Systeemherstel

Upgrade uw mobiele telefoonsysteem gemakkelijk naar de nieuwste versie.

Beheer eenvoudig uw gegevens en software

Download en installeer netwerkbronnen met één klik

Geef gebruikers een geweldige ervaring

Installatie- en verbindingsgids

Download het HiSuite-softwarepakket volgens uw systeem.

• Dubbelklik op het EXE-bestand.
  • Klik om de overeenkomst en verklaring te accepteren.
  • Klik om te beginnen met installeren.

Verbind telefoon

USB-gegevenskabelverbinding

• Van toepassing op Mac / Windows-systeem

Verbind de mobiele telefoon met de computer met een USB-gegevenskabel

(Klik op Bestand overdragen of Foto's overdragen en schakel HDB in.)

Open HDB

• Ga naar Instellingen in en typ vervolgens HDB in de bovenste zoekbalk.
  • Klik op "HiSuite toestaan HDB te gebruiken" in de zoekresultaten.
  • Ga akkoord met de autorisaties op uw telefoon wanneer u verbinding maakt.
    (Als u de autorisaties wilt intrekken na gebruik van HiSuite, klikt u op " HDB-machtigingen HiSuite intrekken".)
  • Open HiSuite op uw telefoon, voer de weergegeven achtcijferige verificatiecode in het verificatiecode-invoervak ​​op de computer in en klik op de knop "Verbinden".

Alle functies zitten in de HUAWEI HiSuite

(De Mac-versie ondersteunt momenteel alleen "Fotobeheer", "Videobeheer", "Bestandsbeheer", "Backup / Herstel".)

Applicatiebeheer

• Controleer, installeer en verwijder applicaties, gemakkelijk en snel
  • Eén klik om applicaties online te upgraden

Screenshot

• Eén klik om onmiddellijk elk geweldig moment vast te leggen

Back-up en herstel

• Van de gegevens op apparaten kan een back-up worden gemaakt op de computer, inclusief contacten, berichten, applicaties, muziek, belgeschiedenis, e-mails en planning
  • Het ondersteunt ook het overzetten van back-upgegevens naar apparaten

Berichtenbeheer

• Verzend en ontvang berichten op de computer
  • Beheer berichten en exporteer ze naar de computer
  • Ondersteuning van massale sms-berichten

Contactenbeheer

• Contacten verwijderen
  • Contacten importeren en exporteren
  • Beheer contactgroepen

Videobeheer

• Ondersteuning van meerdere manieren om video's te bekijken
  • Video's importeren en exporteren

Galerijbeheer

• Ondersteuning van meerdere manieren om foto's te bekijken
  • Afbeeldingen importeren en exporteren
  • Stel de afbeelding in als apparaatachtergrond

Systeemherstel

• Herstel het apparaat naar de fabrieksinstellingen wanneer het systeem crasht en niet kan worden ingeschakeld

Updaten

• Biedt de functie om Upgrade en Rollback voor Huawei Mobile Systeem uit te voeren

Outlook-synchronisatie

• Synchroniseer contacten en agenda tussen Outlook en apparaten

Bestandsbeheer

• Beheer bestanden op interne opslag en SD-kaarten
  • Exporteer bestanden naar computers
  • Bestanden importeren naar mobiele telefoons