Cookies

Populaire resultaten

    Aanbevolen resultaten

      voer meer zoektermen in

      Bekende zoekopdrachten

        Populair

          Hoe Huawei cookies en gelijkaardige technologieën gebruikt

          De Privacyverklaring van Huawei Consumer Business is bijgewerkt op 27 juli 2020.

          Huawei Technologies (Netherlands) B.V., Stationsplein 4, 2275 AZ Voorburg, Nederland, samen met Huawei Technologies Düsseldorf GmbH van Hansaallee 205, Düsseldorf (het regionale hoofdkantoor van Huawei) (samen "Huawei", "wij","ons" en "onze") gebruiken cookies en gelijkaardige technologieën op deze website, zoals hieronder uiteengezet.

          Wat zijn cookies en gelijkaardige technologieën?

          Een cookie is een tekstbestand dat wordt opgeslagen door een webserver op een computer of mobiel apparaat en de inhoud van een cookie kan alleen worden opgehaald en gelezen door de server die de cookie heeft gemaakt. Cookies zijn uniek voor de browser of mobiele applicatie die je gebruikt. De tekst in een cookie bestaat vaak uit identificatoren, sitenamen en enkele nummers en tekens.

          Net als cookies slaan lokale gedeelde objecten (ook wel "Flash-cookies" genoemd) en HTML5 Local Storage informatie op uw apparaat op en kunnen ze bepaalde informatie over je activiteiten en voorkeuren vastleggen.

          In aanvulling op cookies gebruiken we ook webbakens en pixeltags op deze website. Een webbaken is meestal een elektronische grafische afbeelding ingebed in een website of e-mail om uw apparaatcookies te identificeren wanneer u de website of de e-mail opent. Met pixeltags kunnen we e-mails verzenden op een manier die voor u leesbaar zijn en achterhalen of u de e-mail hebt geopend of niet. Als u bijvoorbeeld een e-mail van Huawei ontvangt, kan deze een doorklik-URL bevatten die linkt naar een Huawei-webpagina. Als u op de link klikt, zal Huawei uw bezoek volgen om ons te helpen meer te weten te komen over uw voorkeuren voor producten en diensten en om onze klantenservice te verbeteren. U kunt zich afmelden voor onze e-mails als u niet via onze e-mails wilt worden gevolgd.

          Huawei gebruikt de volgende soorten cookies op deze website:

          Essentiële cookies

          Wat zijn essentiële cookies en kan ik ze weigeren?

          Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld zonder het gebruik van de site te beïnvloeden. Deze cookies worden alleen ingesteld als reactie op specifieke acties die u op de site onderneemt, zoals het instellen van uw cookievoorkeuren of het gebruik van onze livechat om met een van onze agents te spreken. We gebruiken deze cookies omdat we denken dat het in ons en uw legitieme belang is om de site goed te laten functioneren. U kunt uw browser instellen om deze cookies te blokkeren. Of u kunt de browser zo instellen dat deze op deze cookies zal attenderen. Mocht u deze cookies uitschakelen dan zullen sommige delen van de website niet werken. Zie hier: Internet Explorer > Google Chrome > Mozilla Firefox > Safari > Opera om te leren hoe u uw browser zo kunt instellen dat deze cookies blokkeert of uw waarschuwt voor deze cookies.

          Waarom gebruiken we essentiële cookies?

          Doorgaans gebruiken we deze cookies om een ​​specifieke functie op de website te vervullen, bijvoorbeeld met behulp van onze live chat-tool van de klantenservice of het bewaren van zoekresultaten waarbij u een interne zoekfunctie gebruikt, zodat u terug kunt gaan naar de bewaarde zoekresultaten.

          Welke gegevens verzamelen en gebruiken essentiële cookies?

          Essentiële cookies verzamelen en gebruiken zelden persoonlijke gegevens, hoewel ze een ID-code kunnen bevatten waarmee de website u als individuele bezoeker tegelijkertijd van alle andere bezoekers op de website kan onderscheiden. Dit soort unieke ID-code wordt gebruikt om een ​​serversessie bij te houden om de door u gevraagde functies in te schakelen. In het bovenstaande voorbeeld van livechat zou de unieke ID bijvoorbeeld worden gekoppeld aan de chatrecords van de klantenservice in het verleden.

          Hoe lang bewaren we deze gegevens?

          Essentiële cookies zijn meestal sessiecookies en bewaren alleen gegevens voor de duur van uw bezoek aan de website. maar als de cookie de live chatfunctie van onze klant ondersteunt, worden de gegevens langer bewaard om u te herinneren aan eventuele volgende bezoeken.

          Delen we gegevens met derden?

          We gebruiken externe website-infrastructuurleveranciers om ons te helpen onze website te bouwen en beheren. Bovendien hebben externe leveranciers die diensten aan ons aanbieden op onze website toegang tot de gegevens die zijn gekoppeld aan uw cookie-ID, bijvoorbeeld, heeft onze klantenservice live chat leverancier toegang tot de live chat-records gekoppeld aan uw cookie-ID zodat ze uw eerdere vragen Cookie-gegevens worden veilig opgeslagen op de servers van deze leveranciers. Onze dienstverleners zijn zorgvuldig geselecteerd en in opdracht van ons, zijn contractueel gebonden aan onze instructies en zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden verwerken.

          Welke essentiële cookies gebruiken we?

          Bekijk hier onze volledige lijst met cookies.

          Analytische cookies

          Wat zijn analytische cookies en kan ik ze weigeren?

          Deze cookies, ook bekend als "prestatiecookies", "meetcookies" of "statistische cookies", stellen ons in staat om bezoeken en bezoekersbronnen te tellen, zodat we de prestaties van onze site kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons in te zien welke pagina's het meest en het minst populair zijn en zien hoe bezoekers zich op de site verplaatsen . De gegevens die Huawei van deze cookies ontvangt, zijn geaggregeerd en anoniem, het zijn geen persoonlijke gegevens. De derde partij Google Analytics die deze statistische diensten leveren, verwerken echter wel persoonlijke gegevens over u om ons te voorzien van verzamelde gegevens over de bezoekers aan onze website.

          We gebruiken deze cookies om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website, bijvoorbeeld om te zien of gebruikers bepaalde pagina's verlaten of problemen ondervinden. Wij gebruiken deze cookies wij een gerechtvaardigd belang hebben om de prestaties van de website te controleren. Je kunt analytische cookies vervolgens op elk gewenst moment hier weigeren.

          Waarom gebruiken we analytische cookies?

          We gebruiken analytische cookies om metingen en analyses mogelijk te maken. Deze cookies stellen ons bijvoorbeeld in staat om het volgende te begrijpen:

          - Welke websites mensen bezoeken voordat ze op onze website terechtkomen, bijvoorbeeld, of de bezoeker rechtstreeks naar onze website is gekomen, of hij / zij op een link van een zoekmachine of een sociale mediapost heeft geklikt.
          - Welke de meest en minst populaire pagina's op onze website zijn, hoeveel tijd bezoekers aan elke pagina en elk deel van de pagina besteden, op welke links en knoppen ze klikken.
          - Informatie over het apparaat dat je gebruikt om toegang te krijgen tot onze site, bijvoorbeeld het merk en model van het apparaat, welke browser of welk besturingssysteem je gebruikt.
          - Demografische informatie over bezoekers van onze site, bijvoorbeeld statistieken over welk percentage van onze webbezoekers mannen of vrouwen zijn, hun leeftijdscategorie en hun interesses, bijvoorbeeld fotografie en technologie.

          Welke gegevens verzamelen en gebruiken analytische cookies?

          De cookies zelf leggen meestal slechts een id-code vast. Deze id-code is echter gekoppeld aan de analytische servers van Google of de analytische servers van Huawei, zodat Google Analytics of Huawei Analytics een profiel kan opbouwen van hoe u de website gebruikt. Browsergegevens worden ook verwerkt als gevolg van het lezen van de cookie, inclusief technische details van het apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de site en de locatie.

          Huawei verzamelt geen persoonlijke gegevens via statistische cookies. We ontvangen alleen geaggregeerde gegevens over onze websitebezoekers in het algemeen. Google verwerkt uw persoonsgegevens echter wel om ons deze geaggregeerde statistieken te verstrekken. Omdat andere websites ook Google Analytics gebruiken, heeft Google niet alleen een profiel van hoe u onze website gebruikt, maar ook van hoe u veel andere websites gebruikt die ook Google Analytics gebruiken. Google kan uw cookiegegevens ook koppelen aan uw accountgegevens als u tijdens het browsen bent aangemeld bij uw Google-account om een ​​nog gedetailleerder profiel over u op te bouwen. Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe Google uw persoonlijke gegevens verwerkt.

          Huawei Analytics is een tool voor gegevensanalyse die wordt beheerd door een dochteronderneming van Huawei Group, ASPIEGEL. Voor Huawei Analytics heeft ASPIEGEL de rol van gegevensverwerker. Huawei Analytics verzamelt interactiegegevens van gebruikers, waaronder eigen cookies en informatie over browser en apparaat, om het gebruikersgedrag te helpen meten en statistische rapporten te verstrekken. Als een gebruiker bijvoorbeeld een website bezoekt, wordt een 32-bits willekeurige tekenreeks gegenereerd, opgeslagen in de cookies van de browser en gerapporteerd aan Huawei Analytics als id van de gebruiker.

          Hoe lang bewaren we deze gegevens?

          De bewaarperiode van analytische cookies varieert van 24 uur tot 24 maanden, afhankelijk van het doel van de cookie. Sommige cookies slaan bijvoorbeeld alleen informatie op gedurende 24 uur, om je te herinneren als een unieke bezoeker van de website op die dag. Andere kunnen dit gedurende wel 24 maanden doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld twee versies van dezelfde webpagina publiceren om te zien welke beter werkt en populairder is, en waarbij een cookie dan zal onthouden of je versie a of versie b van de pagina hebt bezocht, en ervoor zal zorgen dat je dezelfde versie ziet bij je terugkeerbezoeken, zodat we duidelijke gegevensresultaten krijgen over de a/b-tests.

          Delen we gegevens met derden?

          (1) Leveranciers van website-infrastructuur: We gebruiken externe leveranciers die gespecialiseerd zijn in website-infrastructuur om onze website te bouwen en te beheren. Cookiegegevens worden veilig opgeslagen op de servers van deze leveranciers.
          (2) Leveranciers van analytische cookies: we gebruiken Google Analytics. Google plaatst de statistische cookies en verwerkt uw persoonlijke gegevens. Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe Google uw persoonlijke gegevens verwerkt. Google voert grensoverschrijdende overdracht van persoonsgegevens uit op grond van toepasselijke wettelijke eisen, zoals erkend door de regelgevende of EU-wetgevingsorganen.
          (3) Serviceleveranciers: Daarnaast hebben externe leveranciers die diensten aan ons verlenen, toegang tot gegevens die zijn gekoppeld aan uw cookie-ID. We gebruiken externe mediabureaus om onze cookies te beheren.
          (4) Binnen de groep: Ons wereldwijde hoofdkantoor Huawei Device Co., Ltd van No.5 Plant in Area B2 van Southern Factory (Project 1), No.2 Xincheng Avenue, Songshanhu High-tech Industry Development Zone, Dongguan City, People's Republic of China) ontvangt geaggregeerde gegevens over bezoekers van onze website in het algemeen, maar ontvangt geen persoonlijke gegevens.

          Onze dienstverleners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken in opdracht van ons, zijn contractueel gebonden aan onze instructies en verwerken je gegevens niet voor andere doeleinden.

          Welke analytische cookies gebruiken we?

          Bekijk hier onze volledige lijst met cookies.

          Advertentiecookies

          Wat zijn advertentiecookies en kan ik ze weigeren?

          We gebruiken advertentiecookies om informatie te verzamelen over uw online activiteiten en interesses en om uw advertenties aan te bieden die het meest aansluiten op uw profiel en interesses. Deze cookies worden via onze website ingesteld door onze advertentiepartners. Ze worden gebruikt om een profiel van uw interesses op te stellen en relevante advertenties op andere websites weer te geven. We gebruiken ook sociale mediacookies die linken naar 'Vind ik leuk'-knoppen en 'Delen'-knoppen op sociale media.

          We gebruiken deze cookies om relevante en voor u best mogelijk interessante advertenties te tonen en te voorkomen dat u herhaaldelijk dezelfde advertentie te zien krijgt, en om u in staat te stellen onze inhoud te 'liken' of 'delen' op sociale media. Deze cookies worden alleen op uw apparaat ingesteld als u ermee instemt wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, en u kunt vervolgens advertentiecookies op elk gewenst moment hier weigeren.

          Waarom gebruiken we advertentiecookies?

          We gebruiken advertentiecookies om een beeld van uw surfgedrag op te bouwen, zodat we onze advertenties kunnen weergeven of onderdrukken, afhankelijk van welke het meest relevant zijn voor u. We gebruiken sociale mediacookies, zodat u onze inhoud kunt ‘liken’ of ‘delen’ en kunt communiceren met het merk Huawei op sociale media.

          Welke gegevens verzamelen en gebruiken advertentiecookies?

          Advertentiecookies slaan unieke ID's op die horen bij een profiel op de servers van onze advertentiepartners. Deze profielen registreren uw surfgedrag en acties die gekoppeld zijn aan uw browsergegevens, zoals acties die u op de site onderneemt (aangeklikte links of aangeklikte knoppen), evenals technische specificaties over uw apparaat en locatie (op basis van je IP-adres). De advertentiecookies van Google kunnen ook linken naar Google ID, als u bent aangemeld op uw account terwijl u op onze website bent, om een gedetailleerd profiel over u op te bouwen.

          Omdat veel andere websites ook advertentiecookies gebruiken, hebben advertentiepartners niet alleen een profiel van hoe je onze website gebruikt, maar ook hoe je andere websites gebruikt. Hierdoor kunnen adverteerders een zeer gedetailleerd profiel over je opbouwen, inclusief je leeftijd, geslacht, interesses, taal, betrokkenheidsniveaus, netwerk en browser.

          Sociale mediacookies verzamelen je IP-adres en browser string en sturen dit terug naar de sociale mediasite die de cookie heeft ingesloten, zodat de sociale mediasite kan herkennen dat je onze site hebt bezocht. Dit geldt ongeacht of je een account hebt bij die sociale mediasite.

          Hoe lang bewaren we deze gegevens?

          De bewaarperiode van advertentiecookies varieert meestal van 30 dagen tot 9 maanden, afhankelijk van de lengte van onze specifieke advertentiecampagnes (bijvoorbeeld voor een specifieke wedstrijd of een langere campagne).

          Delen we gegevens met derden?

          (1) Leveranciers van website-infrastructuur: We gebruiken externe leveranciers die gespecialiseerd zijn in website-infrastructuur om onze website te bouwen en te beheren. Cookiegegevens worden veilig opgeslagen op de servers van deze leveranciers.
          (2) Advertentiecookies: we gebruiken advertentiecookies die zijn ingesteld door een aantal derde partijen, waaronder Google, Facebook, Twitter en Sizmek.
          Huawei is een gezamenlijke gegevensbeheerder met de bovengenoemde bedrijven omdat we ervoor kiezen om hun cookies op onze website te implementeren, zodat die derde partijen gegevens over u kunnen verzamelen wanneer u onze site bezoekt. Raadpleeg hun privacybeleid voor meer informatie over hoe zij uw persoonlijke gegevens verwerken.
          (3) Serviceleveranciers: Daarnaast hebben externe leveranciers die diensten aan ons verlenen, toegang tot gegevens die zijn gekoppeld aan uw cookie-ID. We gebruiken externe mediabureaus, advertentie-uitwisselingen en advertentienetwerken om onze cookies te beheren.

          Welke advertentiecookies gebruiken we?

          Bekijk hier onze volledige lijst met cookies.

          Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen

          We implementeren passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, gebruik, wijziging of verlies, onder meer door gebruik te maken van cryptografische technologieën om de vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen.

          Huawei voldoet aan de toepasselijke wettelijke vereisten om persoonsgegevens van de EU die buiten de EER worden overgedragen, te beschermen. Om persoonsgegevens te delen binnen onze bedrijfsgroep zijn we modelcontractbepalingen van de EU om ervoor te zorgen dat een gelijkwaardig niveau van gegevensbescherming van toepassing is op uw persoonsgegevens, zelfs wanneer de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming niet rechtstreeks van toepassing is. Om persoonsgegevens te delen met externe leveranciers en partners, sluiten we contractuele clausules van het EU-model in, tenzij de derde partij zichzelf heeft gecertificeerd op grond van toepasselijke wettelijke eisen zoals erkend door de regelgevende of EU-wetgevende instanties.

          Uw rechten en keuzes

          Om het recht van toegang tot, rectificatie, verwijdering, beperking van, bezwaar tegen of overdraagbaarheid van uw gegevens uit te oefenen, om contact op te nemen met onze DPO, of als u een klacht of vraag hebt over de manier waarop Huawei je persoonsgegevens verwerkt, kunt u uw vraag hier indienen.

          Neem rechtstreeks contact op met deze derden om toegang te krijgen tot uw rechten tegenover de hierboven vermelde derden in de secties 'Delen we gegevens met derden?'.

          U heeft het recht een klacht in te dienen bij uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming of bij de functionaris voor gegevensbescherming van Noord-Rijnland-Westfalen, waar ons Europees hoofdkantoor is gevestigd.

          U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming: Autoriteit Persoonsgegevens.
          Autoriteit Persoonsgegevens
          Postbus 93374
          2509 AJ DEN HAAG

          Cookie instellingen