Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan laste ned en app i HUAWEI AppGallery?

Gjeldende produkter: Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan laste ned en app i HUAWEI AppGallery?

Hvis du ikke kan installere en app, se Hva bør jeg gjøre hvis jeg ikke kan installere en app i HUAWEIAppGallery?.

1. Kontroller at telefonen din har en god Internett-forbindelse. Gå til Optimalisator > Databruk > Nettverkstilgang, og kontroller om Mobildata-alternativet ved siden av HUAWEI AppGallery er valgt (Wi-Fi-alternativet er valgt som standard). Hvis nettlesertilkoblingen er normal, men du fortsatt ikke kan laste ned appen, åpne nettleseren og se om du kan åpne nettsteder med Wi-Fi og mobildatanettverket. Hvis ikke, bytt til et annet nettverk, og prøv igjen.
  2. Kontroller om det er tilstrekkelig lagringsplass i Innstill. > Lagring > RYDD. Generelt må telefonen din ha ledig lagringsplass som er tre ganger større eller mer enn størrelsen på en installasjonspakke, for å installere pakken.
  3. Kontroller om telefonen kjører den nyeste versjonen av HUAWEI AppGallery. Hvis ikke, oppdater den og prøv igjen. For å se etter oppdateringer eller oppdatere HUAWEI AppGallery, gå til AppGallery > Meg > Se etter oppdateringer.
  4. Fjern bufferen. Gå til Lagring på telefonen, fjern bufferen til HUAWEI AppGallery, og prøv igjen. For å gjøre det går du til:

Innstill. > Apper/Apper og varsler > Apper > AppGallery > Lagring > Fjern Hurtigbuffer

5. Avinstaller oppdateringer for HUAWEI AppGallery. Finn Avinstaller oppdateringer-alternativet, avinstaller oppdateringer for å gjenopprette HUAWEI AppGallery til sin fabrikkversjon, og se deretter om du kan laste ned den aktuelle appen i fabrikkversjonen. Gå i så fall til AppGallery > Meg > Se etter oppdateringer, og oppdater HUAWEI AppGallery til den nyeste versjonen igjen. (Årsaken til at du må avinstallere oppdateringer for å gjenopprette HUAWEI AppGallery til sin fabrikkversjonen, er for å kontrollere om den nyeste versjonen er unormal.) For å avinstallere oppdateringer, gå til:

Innstill. > Apper/Apper og varsler > Apper > AppGallery > Avinstaller oppdateringer

6. Hvis metodene 1–5 feiler, kontakt Huawei kundeservice i din region eller gå til Meg > Problemer og forslag og oppgi følgende informasjon for assistanse:
    • HUAWEI-ID
    • HUAWEI AppGallery-versjon
    • Nettverksmiljø (mobildata eller Wi-Fi)
    • Serienummer/SN (du kan ringe *#06# for å sjekke)
    • Klokkeslett problemet oppstod
    • Problembeskrivelse
    • Kontaktinformasjon
    • HUAWEI AppGallery-klientlogg (du kan gå til Meg > Problemer og forslag, merk av ruten ved siden av Del systemlogger for å hjelpe oss å diagnostisere problemer, angi innholdet ditt, og berør Send inn for å laste opp loggen.)

For detaljer om hvordan du laster opp HUAWEI AppGallerys logger, se Hvordan laster jeg opp logger i HUAWEI AppGallery?.