HUAWEI VIP SERVICE
Designat för nya kunder som vill maximera potentialen av sin nya HUAWEI enhet på ett enkelt sätt. VIP Service inkluderar:
• Behåll din data
Få hjälp med att enkelt överföra dina kontakter, foton, videor, kalender och mer från din gamla enhet till din nya Huawei-enhet.
• Installera Appar
Få hjälp med att ladda ned och installera de mest populära apparna till din Huawei-enhet.
• Skapa ett HUAWEI-ID
Skapa ett Huawei-ID och nyttja alla fördelar som detta ger dig.
• Få tillgång till gratis Molnlagring
Lagra och hantera foton, kontakter, anteckningar och annan viktig information i molnet och synkronisera automatiskt din data från någon av dina mobila enheter.
HUAWEI Mate Xs: Upp till 50GB gratis molnlagring i 12 månader
HUAWEI P40 Lite: Upp till 15GB gratis molnlagring i 12 månader
HUAWEI P40 Lite E: Upp till 15GB gratis molnlagring i 12 månader
HUAWEI P40 Pro: Upp till 50GB gratis molnlagring i 12 månader

HUAWEI Mate Xs: Upp till 50GB gratis molnlagring i 12 månader
HUAWEI P40 Lite: Upp till 15GB gratis molnlagring i 12 månader
HUAWEI P40 Lite E: Upp till 15GB gratis molnlagring i 12 månader
HUAWEI P40 Pro: Upp till 50GB gratis molnlagring i 12 månader

Utvalda modeller som ingår i kampanjen för gratis molnlagring kan variera från land till land, för mer information vänligen besök vår officiella hemsida: https://consumer.huawei.com/se/phones/
Skanna och hitta
närmaste VIP-Servicepunkt
Skanna för att gå till Huawei Community

Telefonnummer för frågor om VIP Service:

+46(0)8 512 555 55

Villkor

"Behåll din data", "Installera Appar", "Skapa ett HUAWEI-ID"

1. De tre tjänsterna ovan är kostnadsfria för användare som utnyttjar erbjudandet inom 1 månad from produktens officiella lanseringsdatum. Dessa tre tjänster är tillgängliga under 1 år. Om användaren fortfarande vill ta del av dessa tre tjänsterna efter den första månaden, tillkommer en mindre avgift. För detaljerad information om priser, vänligen ta kontakt med din lokala VIP Service Point.
  2. Villkor:
    2.1. Öppna Support-appen, registrera ett Huawei-ID
    2.2. Besök VIP-Servicepunkten med ditt kvitto för att använda tjänsten. Information om relaterade VIP-servicepunkter kan hittas via snabbtjänster i Support-appen
  3. När tjänsten är aktiverad kommer du att uppmanas att fylla i ett feedbackformulär via Support-appen för att vi ska kunna erbjuda bättre service.
  4. Aktuella modeller: Huawei Mate Xs, Huawei P40 Lite E, Huawei MatePad Pro.
  5. De tre tjänsterna ovan som ingår i VIP Service, gäller enbart för utvalda modeller köpta före 31 December 2020.

"Gratis Molnlagring"

1. Villkor:
    1.1. Öppna Inställningar -> Logga in med ett HUAWEI-ID -> Cloud
    1.2. Klicka på "UPPGRADERA MOLNLAGRINGSUTRYMME" och följ sedan instruktionerna
  2. Gäller följande modeller: HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 Lite, HUAWEI P40 Lite E.
  3. Gratis Molnlagring gäller enbart för utvalda modeller köpta före 31 December 2020.