Inkommande samtal på min HUAWEI-telefon/surfplatta visas som från ett privat nummer

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Inkommande samtal på min HUAWEI-telefon/surfplatta visas som från ett privat nummer

Problem:

Alla inkommande samtal visas som vore de från ett privat nummer, som visas i bilden nedan:

Orsak:

Informationen om numret som ringer dig skickas till din telefon av din operatör. Om operatören inte skickar denna information kommer det inkommande samtalet att visas som från ett privat nummer.

• Tjänsten för nummerpresentation är avaktiverad på SIM-kortet.
  • Det är fel på SIM-kortet.

Lösning:

Kontakta din operatör och aktivera nummerpresentation eller ersätt SIM-kortet.