Det går inte att hämta en IP-adress när du ansluter till ett Wi-Fi-nätverk

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Det går inte att hämta en IP-adress när du ansluter till ett Wi-Fi-nätverk

Lösning:

• För många enheter kan vara anslutna. Koppla från några av dem och försök igen.
  • Starta om routern, avaktivera Wi-Fi och aktivera den igen, eller starta om telefonen och försök igen.
  • Ange en statisk IP-adress. Se Hur gör jag för att ange en statisk IP-adress för en Wi-Fi-anslutning?
  • Öppna Inställningar och sök efter Återställ nätverksinställningar för att återställa ditt nätverk. (Obs: Detta återställer dina Wi-Fi- och Bluetooth-konfigureringar.)