Det går inte att logga in på Outlook-kontot via Huawei E-post

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Det går inte att logga in på Outlook-kontot via Huawei E-post

Utför följande steg vid felsökning:

1. Logga in från Outlook/Exchange-posten

Försök att logga in från Outlook/Exchange-posten och ange ditt e-postkonto och lösenord.

2. Aktivera POP- och IMAP-servrarna

Logga in på den webbaserade Outlook på datorn. Gå sedan till Inställningar > Synkronisera e-post, och aktivera POP3/SMTP/IMAP/Exchange.

3. Avaktivera tvåstegsverifiering och försök igen

Försök att logga in på det webbaserade Outlook, avaktivera tvåstegsverifieringen och försök igen. Processen är som följer:
  1. Gå till https://account.live.com/proofs/Manage, i en webbläsarapp på telefonen, ange din e-postadress och peka på Nästa.
  2. Ange lösenordet.

3. Verifiera din identitet med hjälp av den personliga information som du tillhandahöll när du registrerade din e-postadress. (Följande använder verifiering med hjälp av en telefon som ett exempel.)

4. Ange de sista fyra siffrorna i ditt reserverade telefonnummer och ange sedan verifieringskoden.

5. När verifiering har lyckats, väljer du Nej, tack.

6. Lokalisera Tvåstegsverifiering och klicka på Stäng av tvåstegsverifiering.

7. När följande dialogruta visas, pekar du på Ja.

8. Om din skärm liknar följande figur, har tvåstegsverifiering stängts av.

4. Om problemet kvarstår

Om problemet kvarstår, ring Huaweis kundtjänst för att få mer hjälp.