Laddning av hörlurar i HUAWEI FreeBuds-serien och försiktighetsåtgärder

Tillämpliga produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Laddning av hörlurar i HUAWEI FreeBuds-serien och försiktighetsåtgärder

Följ instruktionerna nedan för att ladda HUAWEI FreeBuds-seriens hörlurar och laddningsfodralet. Om laddningen misslyckas, hänvisa till Det går inte att ladda mina hörlurar i FreeBuds-serien eller laddningsfodralet.

1. Ladda hörlurarna: Placera hörlurarna i laddningsfodralet och stäng fodralet när de inte används. Laddningsfodralet börjar automatiskt ladda hörlurarna.

Placera hörlurarna i laddningsfodralet och stäng fodralet, för att ladda FreeBuds Pro 2, FreeBuds 5i, FreeBuds 4, FreeBuds 4E, eller FreeBuds 4i.

FreeBuds Lipstick är designat för att laddas när laddningsfodralet är stängt, för en bättre laddningsupplevelse. Om du inte ska använda hörlurarna under en längre tid, rekommenderas att du stänger laddningsfodralet i god tid.

2. Ladda laddningsfodralet:
    Om hörlurarna förblir inaktiva under en längre tid, ladda dem minst en gång i veckan för att förhindra att batteriet skadas.
    • Laddning med kabel: Anslut laddningsfodralet till en laddare, powerbank eller dator, med en USB Typ C-kabel.

Laddningsfodralen för FreeBuds 3, FreeBuds 2, och FlyPods-hörlurar kan inte identifiera E-mark 5 A eller 6 A USB-C till USB-C-kablar när du använder en GaN ultra-tunn laddare (Max 66 W), SuperCharge GaN dubbel-port-laddare (Max 65 W), eller en SuperCharge GaN fler-port-laddare (Max 66 W). Du kan använda en icke-E-mark USB-C till USB-C-kabel (t.ex. en 3,3 A-kabel som medföljer en Huawei bärbar dator) eller använder en USB-A-laddare med en USB-A till USB-C-kabel för att ladda hörlurarna.

• Trådlös laddning (trådlös laddningsversion): Justera laddningsfodralets position och rikta in mitten av den nedre halvan av laddningsfodralet med mitten av den trådlösa laddaren. Om indikatorn tänds indikerar den att den laddas normalt.
      • Placera FreeBuds 4-laddningsfodralet med HUAWEI-logotypen nedåt.

• Placera FreeBuds Pro 2/ FreeBuds Pro/FreeBuds 3 trådlösa laddningsfodral med HUAWEI-logotypen uppåt.

• Placera FreeBuds 2/FreeBuds 2 Pro med USB Type-C-porten nedåt.
    • Omvänd laddning (trådlös laddningsversion): Rikta in mitten av den nedre delen av laddningsfodralet med telefonens avkänningsområde som stöder Trådlös omvänd laddning. Laddningen kommer att starta när laddningsindikatorn tänds.

• Hörlurarna kommer med laddningshantering och skyddsfunktioner. När du använder en högeffektladdare och datakabel, kommer hörlurarna att styra laddningseffekten och strömmen, vilket inte kommer att orsaka några skador på hörlurarna. Använd en standardladdare och laddningskabel för att säkerställa att laddningen fungerar korrekt, samt din säkerhet under användning. Det rekommenderas att du använder en officiell Huawei-laddare och laddningskabel.
  • Hörlurarna kan inte laddas när omgivningstemperaturen är under 0 °C eller över 45 °C och de laddas långsamt när omgivningstemperaturen är mellan 0 °C och 20 °C. Det rekommenderas att du laddar hörlurarna vid en temperatur mellan 20 °C och 45 °C.
  • När batterinivån är mellan 95 % och 100 % laddas hörlurarna i lågströmsläge (även kallat lågeffektsläge) för att skydda batterilivslängden, och det kommer att ta längre tid att ladda batteriet helt. Detta är normalt och påverkar inte normal användning av hörlurarna.
  • När laddningsfodralet är fulladdat och laddaren inte är borttagen, kommer laddningsikonen fortfarande att visas på höger sida om laddningsfodralets batterinivå i AI Life-appen. Dock har laddningen faktiskt slutat. Ikonen försvinner när du tar bort laddaren.
  • Mängden ström som går genom den elektroniska enheten ändras i olika skeden under laddningen och motsvarande induktor kommer att vibrera något, vilket genererar ett surrande ljud. Produkten har fått säkerhetscertifiering och klarat strikta säkerhetstester. Detta är ett normalt fenomen och innebär inga säkerhetsrisker.