Parkoppla HUAWEI FreeBuds och FreeLace Bluetooth-hörlurarna

Tillämpliga produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones Lite,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Parkoppla HUAWEI FreeBuds och FreeLace Bluetooth-hörlurarna

För att parkoppla hörlurarna med en Bluetooth-enhet, såsom en telefon, surfplatta, PC eller huvudenhet, utför stegen som beskrivs i det här avsnittet.

Ansluta hörlurarna till telefonen/surfplattan

1. Sätt hörlurarna i Parkopplingsläge (för detaljer, se tabell 1, tabell 2 och tabell 3 i dessa Vanliga frågor).
  2. På din telefon eller surfplatta, gå till Inställningar > Bluetooth och peka på namnet på hörlurarna i enhetslistan för att parkoppla och ansluta hörlurarna.

Ansluta hörlurarna till en PC

Om anslutningen misslyckas, se Det går inte att ansluta Huawei-hörlurar till en dator för felsökning.

1. Dator som kör Windows 10
    1. Sätt hörlurarna i Parkopplingsläge (för information, se Tabell 1, Tabell 2, och Tabell 3 i Vanliga frågor).
    2. I det nedre vänstra hörnet på skrivbordet klickar du på Windows-ikonen och klickar sedan på ikonen Inställningar.
    3. Gå till Enheter > Lägg till Bluetooth eller annan enhet. I fönstret Lägg till en enhet som visas, välj Bluetooth. Datorn söker automatiskt efter Bluetooth-enheter.
    4. Hitta och klicka på namnet på hörlurarna eller högtalaren på din dator. Vänta tills ett meddelande visas som indikerar att din enhet är klar.
  2. Dator som kör macOS:
    1. Sätt hörlurarna i Parkopplingsläge (för detaljer, se tabell 1, tabell 2 och tabell 3 i dessa Frågor och svar).
    2. Klicka på Apple-ikonen i det övre vänstra hörnet och välj Systeminställningar. I det visade fönstret, välj Bluetooth. Datorn söker automatiskt efter Bluetooth-enheter. När hörlurarna har identifierats väljer du dem och klickar på Anslut.

Ansluta hörlurarna till en huvudenhet via Bluetooth eller andra Bluetooth-enheter

1. Sätt hörlurarna i Parkopplingsläge (för detaljer, se tabell 1, tabell 2 och tabell 3 i dessa Vanliga frågor).
  2. Hitta Bluetooth-inställningarna för huvudenheten, sök efter Bluetooth-enheter och välj namnet på hörlurarna. Kontakta enhetsleverantören för mer information om Bluetooth-inställningarna för huvudenheten.
Tabell 1. Metoder för att sätta TWS-hörlurarna i FreeBuds-serien i Parkopplingsläge

Produkt-modell

Procedur

• FreeBuds Lipstick
  • FreeBuds 4E
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 5i

Placera hörlurarna i laddningsfodralet och låt fodralet vara öppet. Tryck på och håll ner funktionsknappen på laddningsfodralet i 2 sekunder tills indikatorn blinkar.

• FreeBuds 3i
  • FreeBuds Lite
  • FreeBuds
  • FlyPods 3
  • FlyPods Lite
  • FreeBuds SE

Placera hörlurarna i laddningsfodralet och låt fodralet vara öppet. Tryck på och håll ner funktionsknappen på laddningsfodralet i 2 sekunder tills indikatorn blinkar.

• FreeBuds 2 Pro
  • FreeBuds 2
  • FlyPods Pro
  • FlyPods

Placera hörlurarna i laddningsfodralet och låt fodralet vara öppet. Tryck på och håll ner funktionsknappen på laddningsfodralet i 2 sekunder tills indikatorn blinkar.

Tabell 2. Metoder för att sätta FreeLace-seriens nackband i Parkopplingsläge

Produkt-modell

Procedur

• xSport Pro

Tryck på och håll ner funktionsknappen i 4–6 sekunder tills indikatorn blinkar vitt.

• FreeLace Pro
  • FreeLace

Tryck på och håll ner strömknappen i 4–6 sekunder tills indikatorn blinkar vitt.

• Huawei Sport Bluetooth-hörlurar
  • HONOR Sport Bluetooth-hörlurar

Håll funktionsknappen nedtryckt i 2–4 sekunder för att slå på hörlurarna. Indikatorn kommer då att blinka rött och blått omväxlande.

Tabell 3. Metoder för att sätta FreeBuds-seriens hörlurar i Parkopplingsläge

Produkt-modell

Procedur

FreeBuds Studio

När hörlurarna är påslagna håller du Bluetooth-knappen nedtryckt i 2 sekunder tills indikatorn blinkar vitt.