HUAWEI MateBook X Pro 2019

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI Matebook X Pro
HUAWEI Matebook X Pro

Een display voor een bredere kijk en meer gevarieerd gebruik.

Met de opmerkelijke 91% screen-to-body ratio biedt het 3K FullView Display je een alomvattende weergave in levendige details. De 3:2 beeldverhouding leent zich uitstekend om te lezen en schrijven. Met het multi-touchscherm kun je zeer efficiënt en intuïtief scrollen, inzoomen, selecteren en communiceren. Door met drie vingers omlaag te vegen maak je nu zelfs moeiteloos een schermafbeelding.1

  • 13,9 inch
  • Resolutie 3000 x 2000
  • 100% sRGB2
FullView multi-touch screen laptop FullView multi-touch screen laptop FullView multi-touch screen laptop

Multi-screen Collaboration

Met slechts een simpele tik, zullen uw smartphone en Huawei MateBook veranderen in "EEN" super apparaat, zelfs zonder internetverbinding. Uw telefoonscherm verschijnt op uw laptop waarmee u bestanden tussen hen kunt slepen en neerzetten en de bestanden op uw laptop kunt bewerken terwijl u collega's op uw telefoon een bericht stuurt met hetzelfde toetsenbord en dezelfde muis. Deze samenwerking tussen apparaten maakt het leven en werken gemakkelijker.3

资源 1

Professionele prestaties worden naar een hoger niveau getild.

Met een 8e generatie Intel® Core™ i7-8565U processor9 en NVIDIA® GeForce®. MX250 discrete graphics10,4 tot 16GB geheugen en tot 1TB snelle SSD-opslag, de HUAWEI MateBook X Pro is ontworpen om alle kracht te leveren die je nodig hebt. Ongelooflijke multitasking-efficiëntie, snellere beeldverwerking en een vlottere spelervaring worden nu gecombineerd in één apparaat. Verbeterde high-speed Wi-Fi en Bluetooth 5.0 zorgen voor een betere, zorgeloze verbinding.

professional performance laptop

De volledig nieuwe Thunderbolt™ 3. Volle snelheid, vooruit!

Met een snelheid tot 40 Gb/s levert Thunderbolt™ 3 bliksemsnelheden en uitgekiende prestaties op voor de USB-C, waardoor een dunne, omkeerbare en veelzijdige poort ontstaat. Met deze enkele poort kun je gegevens overbrengen, opladen, verbinding maken met 4 K schermen of externe grafieken. Een 4 K filmoverdracht kan binnen de 30 seconden voltooid worden.

资源 3
Thunderbolt 3 port Thunderbolt 3 port Thunderbolt 3 port Thunderbolt 3 port

Blijf de hele dag door onafgebroken actief.

Met de onwezenlijke 57,4 Wh5 batterij in de dunne behuizing kun je tot maximaal 13 uur videoweergave6 in een keer opladen. Geniet van films tijdens je lange vlucht zonder in te pluggen.

  • 12 uur surfen op het web
  • 13 uur video afspelen
  • 14 uur regulier gebruik
All-day battery notebook All-day battery notebook All-day battery notebook

Creatief ontwerp voor de bescherming van je privacy.

De aan/uit-knop kan ook je vingerafdruk detecteren, zodat je met een druk op de knop snel en veilig toegang krijgt tot het bureaublad. De camera is discreet geïntegreerd op het toetsenbord en komt alleen tevoorschijn wanneer jij dat wilt. Een extra waarborg voor je privacy.

Recessed camera Power button with fingerprint scanner Power button with fingerprint scanner Power button with fingerprint scanner

Bewegend geluid om je heen.

De krachtige quad luidsprekers en de frequentiepaarfunctie voorzien je van woofers met een diep resonerende bas en tweeters met heldere hoge tonen. Het Dolby Atmos® Sound System minimaliseert mogelijke vervorming en vat alle details om een meer meeslepende ervaring te creëren waardoor je je in het midden van de actie waant. Voel het rijkelijke, kraakheldere, bewegende geluid om je heen.

Dolby Atmos® Sound System
Dolby Atmos® Sound System Dolby Atmos® Sound System
Dolby Atmos® Sound System Dolby Atmos® Sound System Dolby Atmos® Sound System

Hoorbare stem, duidelijk commando.

De HUAWEI MateBook X Pro 2019 is uitgerust met quad microfoons en kan je stem vanaf 4 meter nauwkeurig oppikken.7 Cortana en andere apps met stembediening kunnen je duidelijk horen en gemakkelijk ondersteunen.

Intelligent voice recognition Intelligent voice recognition Intelligent voice recognition

Chic, strak, ongelooflijk draagbaar.

Een professionele notebook die ook draagbaar is. De elegante metalen behuizing met perfecte diamantgeslepen en gezandstraalde afwerking is slechts 14,6 mm dun en weegt slechts 1,33 kg. Comfortabel om de notebook overal mee naartoe te nemen, zowel voor vrijetijds- als professioneel gebruik.

  • 14,6 mm dun
  • 1,33 kg licht
Ultra-slim and portable laptop