HUAWEI P9 lite

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Jouw dromen van morgen worden vandaag werkelijkheid met de HUAWEI P9 lite, de opvolger van de HUAWEI P8 lite. Met tal van nieuwe en innovatieve hardware verbeteringen in een strak en slank ontwerp. Hiermee heb je een nieuwe generatie smart device in handen dat dynamisch design combineert met een adembenemende stijl en dat allemaal zeer scherp geprijsd.

   Met een verhoogde screen-to-body ratio van 76,4%, zal je zeker onder de indruk zijn van het elegant ontwerp en metalen omhulsel. Het 5,2 Full HD scherm met breder kleurbereik –allemaal in een slanker model- geeft je meer details in een fijn afgewerkt aluminium frame.

   De HUAWEI P9 lite laat je alles vastleggen wat jij je kunt inbeelden met een nieuwe 13 MP Sony IMX214 en een gestapelde CMOS beeldsensor. Het toestel beschikt over een groot F2.0 diafragma dat leidt tot een hoge kwaliteit die terug te zien is in elke video of foto.

   Voor de beste foto’s van professionele kwaliteit, zet je gewoon de HUAWEI P9 lite in pro-camera stand. Vervolgens kun je de witbalans, ISO of EV aanpassen naar jouw wensen en heb je de mogelijkheid parameters toe te passen volgens jouw stijl. En dat allemaal met een druk op de knop.

   Ook met de 8 MP selfie camera van de HUAWEI P9 lite leg je alles vast met hoge resolutie. Hier heb je een F2.0 diafragma en een 27 mm groothoeklens, zodat die adembenemende beelden haast werkelijkheid lijken. Met de juiste lichtgevoeligheid heeft de camera alles in zich om ook bij nachtopnames de juiste belichting te regelen. Elke keer weer.

   De beste beveiliging zorgt ervoor dat alleen jij makkelijk toegang hebt. De HUAWEI P9 lite maakt gebruik van een speciale vingerafdrukbeveiliging geïntegreerd met ARM® TrustZone® technologie. Wat kostbaar is voor jou is zo in jouw veilige handen.

   Je hebt de kracht om alles te bereiken, zonder energie te verspillen. De standby-tijd is verbeterd en de behandeling van de achtergrond apps zijn efficiënter en effectiever. De 3000 mAh batterij en SmartPower 4.0 optimaliseren de gebruikerservaring in grote mate.*

   *Typische waarde. De werkelijke capaciteit kan iets afwijken.

   De toekomst ligt in jouw handen. Aangedreven door een Hisilicon Kirin 650 processor, zorgt de HUAWEI P9 lite voor een betere ervaring, die baanbrekende prestaties combineert met laag stroomverbruik.