HUAWEI P50 Pro

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI P50 Pro KV
HUAWEI P50 Pro KV
HUAWEI P50 Pro
Herboren legende
HUAWEI P50 Pro KV

Uitstekende prestaties overtreffen de verwachtingen

HUAWEI P50 Pro Top Features Design
Dual-matrix cameraontwerp,
6,6-inch True-Chroma scherm⁠1,
120 Hz beeldverversingssnelheid⁠2,
IP68 water- en stofbestendig⁠3
HUAWEI P50 Pro Top Features Performance
4 360 mAh grote batterij⁠⁠4,
66 W HUAWEI SuperCharge⁠5,
50 W draadloze HUAWEI SuperCharge⁠6,
dubbele stereoluidsprekers
HUAWEI P50 Pro Top Features HarmonyOS 2
Slimme samenwerking met meerdere apparaten,
soepele en snelle werking,
privacy en beveiliging
HUAWEI P50 Pro Top Features True Chroma Shot
True-Form Dual-Matrix Camera⁠⁠7,
True-Chroma Shot
200 x Zoom-bereik⁠8,
AIS Pro True-Steady Shot

Deze twee mogen
gezien worden

HUAWEI P50 Pro Dual Matrix Camera Design

De dual-matrix camera valt op door zijn sobere, geometrische ontwerp. De twee 'sprankelende ogen' leveren briljante prestaties, overal en altijd.

Buitengewoon

Pearl White
Golden Black

Golden Black

Lichter, ligt beter in de hand

HUAWEI P50 Pro Lighter Weight
HUAWEI P50 Pro Lighter Weight

Het grote scherm en de batterij van dit apparaat bevinden zich in een compacte behuizing, waardoor de HUAWEI P50 Pro lichter is dan de vorige generatie en beter in de hand ligt.

Een wereld vol kleur binnen handbereik

HUAWEI P50 Pro 6.6 Inch Screen
HUAWEI P50 Pro 6.6 Inch Screen
HUAWEI P50 Pro 6.6 Inch Screen

Elk afzonderlijk 6,6-inch grote scherm⁠1 is nauwkeurig afgeregeld, zodat je de wereld ziet zoals hij is. Dankzij de 120 Hz verversingssnelheid⁠2 en 300 Hz touch-samplingsnelheid⁠9 zijn gebruikers verzekerd van een soepele kijkervaring.

Kleurweergave van professionele nauwkeurigheid

Het True-Chroma scherm ondersteunt een breed P3-kleurenspectrum en 1,07 miljard kleuren voor een natuurgetrouwe kleurweergave op het scherm.

Geniet van de vloeiende ervaring

Het scherm levert een vloeiende kijkervaring en snelle reactietijd dankzij een maximaal 120 Hz beeldverversingssnelheid⁠2 en maximaal 300 Hz touch-samplingsnelheid⁠9.

Zorg voor je ogen

De PWM-dimregeling met hoge 1 440 Hz beeldsnelheid⁠10 vermindert oogvermoeidheid. Je geniet zelfs bij weinig licht van een comfortabele en hoogwaardige kijkervaring.

HUAWEI P50 Pro IP68

Nat?
Nou en!

HUAWEI P50 Pro IP68
*Deze advertentie-afbeelding is enkel bedoeld ter referentie.

Beschermingsklasse IP68⁠3 voor spatwater, water en stof

*Deze advertentie-afbeelding is enkel bedoeld ter referentie.

True-Form
Dual-Matrix
Camera

HUAWEI P50 Pro True Form Dual Matrix Camera

Dankzij de HUAWEI XD Optics kun je met je smartphone foto's maken met een betere beeldhelderheid, terwijl de verbeterde HUAWEI XD Fusion Pro-beeldengine helpt om beelden nauwkeurig en tot in detail weer te geven. De hoofdcamera-matrix opent een wereld vol natuurgetrouwe kleuren en de SuperZoom-matrix legt prachtig heldere beelden vast, van dichtbij of veraf.

Wat je ziet is wat je krijgt

HUAWEI P50 Pro True Chroma Shot Wide P3 Colour Gamut Adjustment

Geeft kleuren natuurgetrouw weer. De True-Chroma Image Engine is voorzien van een verbeterd systeem voor de detectie van omgevingslicht en een breed P3-kleurenspectrum met meer dan 2 000 kleuren om de wereld in beeld te brengen met natuurgetrouwe kleuren.

HUAWEI P50 Pro True Chroma Shot Fruits Colours
HUAWEI P50 Pro True Chroma Shot Fruits Colours

Zien is geloven Een echte expert in het detecteren van subtiele kleurnuances, zodat je nooit meer je favoriete uitzicht hoeft te missen.

Verander de kleine dingen in grootse dingen

HUAWEI P50 Master Style Macro Shot 2.5cm

Ontdek kleine objecten in een superclose macro-opname van 2,5 cm en je kunt inzoomen om de prachtige texturen en details te zien. Vergroot de onverwachte verrassingen.

*Voor deze functie is een HOTA-upgrade vereist.
**Alleen ter illustratie. Deze foto's zijn gemaakt met de HUAWEI P50.

Zonder gedoe foto's van fantastische kwaliteit maken

HUAWEI P50 Pro Master Style Animals
HUAWEI P50 Pro Master Style Ultra Wide Rear Camera
HUAWEI P50 Pro Master Style during Low Light Conditions
white left arrow
white right arrow

Helderheid is het belangrijkst. Dankzij de nieuwe HUAWEI XD Optics en de HUAWEI XD Fusion Pro-beeldengine komt er meer licht binnen, waardoor patronen en structuren in meer detail worden vastgelegd. Wat de omstandigheden ook zijn, je krijgt altijd haarscherpe, kristalheldere foto's.

Laten we het onzichtbare zichtbaar maken. Maak scherpe foto's met levendige details, zelfs bij weinig licht.

Een brede, prachtige zichthoek. Dankzij de 120° ultragroothoekcamera aan de achterzijde⁠11 'vang' je moeiteloos de pracht van zeeën, bergen en luchten. Leg de mooiste momenten voor altijd vast.

1
2
3

Bijna onzichtbaar?
Recht voor je

HUAWEI P50 Pro Master Style 1x-100x Super Zoom Range

Voert je naar het onbekende. De 64 MP telelenscamera met periscoopdesign⁠12 brengt alles wat ver weg is dichtbij, terwijl de HUAWEI XD Optics de beeldkwaliteit aanzienlijk verbetert. Met een maximaal 200 x Zoom-bereik⁠8 krijg je altijd een scherp en stabiel beeld.

Laten we beginnen

HUAWEI P50 Pro AIS Pro True Steady Shot

Dichtbij of ver weg, nooit meer een wazig beeld De verhoogde AIS Pro werkt met OIS voor een True-Steady Shot waarmee je foto's of video's vanuit het raam van een auto kunt maken of de spannende momenten van een wedstrijd kunt vastleggen. Bewegende handen zijn nooit meer de oorzaak van het mislukken van je foto's of video's.

Creëer je eigen verhalen

HUAWEI P50 Pro AI Features before AI Eraser
Voor
HUAWEI P50 Pro AI Features after AI Eraser
Na

Tips voor AI-trucs. Met de AI Remove-functie kun je ongewenste voorwerpen die in beeld verschijnen verwijderen. Leg een enkel bewegend voorwerp in een stilstaande scène vast met de AI Cinemagraph-functie om alledaagse momenten leuker te maken.

*De afbeelding is niet gemaakt met een HUAWEI P50 Pro. Het AI Remove-effect wordt getoond na bewerking van de afbeelding met HUAWEI P50 Pro. Alleen ter illustratie. Raadpleeg het daadwerkelijke gebruik.

Elegant uiterlijk, krachtig innerlijk

Betrouwbaar en cool

De 5 nm flagship-chipset levert onovertroffen prestaties als het gaat om gegevensverwerking, multitasking en responstijd, terwijl het 33D Graphene Liquid Cooling System zorgt voor een snelle en stabiele warmteafvoer.

HUAWEI P50 Pro Performance Chipset and Cooling System
HUAWEI P50 Pro Performance Dual Stereo Speaker

Hoor wat je ziet

HUAWEI P50 Pro Performance Dual Stereo Speaker

Ga volledig op in het krachtige surroundgeluid van de twee stereoluidsprekers. HUAWEI Histen past geluidseffecten aan bepaalde omstandigheden aan, zodat je altijd het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van de scène - of je nu aan het gamen bent of video's kijkt.

HUAWEI P50 Pro Performance Large Battery
HUAWEI P50 Pro Performance Large Battery

De enorme onderliggende kracht

HUAWEI P50 Pro Performance Large Battery

Dankzij de grote 4 360 mAh-batterij⁠4 kun je meer afleveringen bekijken, langer gamen of langer bellen met je dierbaren.

HUAWEI P50 Pro Performance 66 W HUAWEI SuperCharge
Snel opladen

HUAWEI 66 W SuperCharge5 geeft je een verrassende hoeveelheid vermogen terwijl jij even pauze neemt.

HUAWEI P50 Pro Performance 50 W Wireless HUAWEI SuperCharge
Neerleggen en opladen

De 50 W Wireless HUAWEI SuperCharge⁠6 rekent voorgoed af met gedoe met opladen.

Slim, snel, veilig

Snelkoppelingen naar je apps

Communiceer op een radicaal nieuwe manier met je apps. Zet je favoriete apps in de Slimme map en open ze door op het pictogram te klikken. Gemakkelijk te vinden, snel te openen

HUAWEI P50 Pro HarmonyOS 2 Desktop and Cards

Kom snel tot de kern

Veeg om het nieuwe bedieningspaneel te openen en toegang te krijgen tot audio-, wifi- en Bluetooth-instellingen, en om verbindingen tussen je Huawei-apparaten te beheren⁠13.

HUAWEI P50 Pro HarmonyOS 2 Control Panel

Meer manieren om toegang te krijgen tot de bestanden die je nodig hebt

Met HUAWEI Share zet je in een oogwenk bestanden over tussen je laptop en je telefoon. Met het nieuwe Distributed File System heb je direct toegang tot je telefoon’s documenten of foto's via je laptop. Openen, bekijken en genieten, allemaal zonder een enkele kabel14.

HUAWEI P50 Pro HarmonyOS 2 Distributed File System
time icon
Geknipt voor elke snelheid

Internetpagina's en apps laden terwijl je scrolt. Zelfs na langdurig gebruik verlopen de reacties en het opstarten van de applicatie nog even soepel als aan het begin.

security icon
Blijf waakzaam - voor een hogere mate van beveiliging

Geniet van verbeterde toegang en appbeheer. Er gelden strikte veiligheidseisen voor authenticatie bij samenwerking tussen verbonden apparaten.

 1. Als het scherm wordt gemeten als een standaard rechthoek, bedraagt de lengte van het scherm met afgeronde hoeken langs de diagonaallijn 6,6 inch (de daadwerkelijke schermruimte is iets kleiner.)
 2. De 120 Hz schermverversingssnelheid is verkrijgbaar voor speciale apps en scenario's.
 3. Dit product heeft beschermingsklasse IP68 voor spatwater-, water- en stofbestendigheid, volgens de IEC 60529-norm, en is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden. De spatwater-, water- en stofbestendigheid is niet permanent en de bescherming kan minder effectief worden als gevolg van normaal gebruik. Laad de telefoon niet op als deze nat is en laad de telefoon niet op in een natte omgeving. Raadpleeg de handleiding voor instructies over het reinigen en drogen. Schade als gevolg van onderdompeling in vloeistof valt niet onder de garantie. Beschermingsklasse IP68 betekent dat het apparaat, op basis van bepaalde vastgestelde testomstandigheden, beschermd is tegen schade door het binnendringen van stilstaand water tot een maximale diepte van 1,5 meter, gedurende maximaal 30 minuten, terwijl het verschil in temperatuur tussen het water en het apparaat niet meer dan 5°C is.
 4. Typische waarde. De nominale capaciteit van de batterij is 4 260 mAh. Gebaseerd op de resultaten van laboratoriumtests door Huawei. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden.
 5. 66 W is het maximale laadvermogen dat alleen kan worden bereikt met gebruik van de speciale 66 W HUAWEI SuperCharge-oplader en -kabel.
 6. 50 W is het maximale draadloze laadvermogen dat alleen kan worden bereikt met gebruik van de speciale draadloze HUAWEI SuperCharge-oplaadstandaard (max. 50 W). Deze dient afzonderlijk te worden aangeschaft.
 7. True-Form Dual-Matrix Camera verwijst naar de hoofdcamera-matrix van de True-Chroma camera en de SuperZoom-matrix bestaat uit de telelenscamera en ultragroothoekcamera.
 8. Het zoom-bereik is de maximale zoomafstand gedeeld door de vergroting via de ultragroothoeklens.
 9. De 300 Hz touchscreen-samplingsnelheid is beschikbaar voor speciale apps en scenario's.
 10. De PWM-dimregeling met hoge 1 440 Hz beeldsnelheid is beschikbaar voor speciale scenario's met weinig licht.
 11. 120° is de cameralens-specificatie. Het gezichtsveldbereik kan lager zijn een daadwerkelijke gebruikssituatie.
 12. 64 MP is de specificatie van de camera. Het daadwerkelijke aantal fotopixels hangt af van de opnamemodus.
 13. Raadpleeg de klantenservice van Huawei voor informatie over apparaten die deze functie ondersteunen.
 14. Deze functie is uitsluitend van toepassing op bepaalde mobiele telefoons van Huawei en bepaalde HUAWEI MateBook-notebooks (met Computer Manager 11.1 of hoger). Het apparaat moet ingelogd zijn op hetzelfde Huawei-account en gebruik maken van hetzelfde wifi-netwerk, Bluetooth inschakelen en de schakelaar "Bestanden zoeken op meerdere apparaten" inschakelen. Neem contact op met de klantenservice van Huawei voor meer informatie over de modellen en softwareversies die de functie ondersteunen.
×
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan