Gloednieuwe ervaring tot in de kleinste details

Gloednieuwe ervaring tot in de kleinste details

De HUAWEI Y7 kreeg een gedurfd nieuw ontwerp mee op basis van zijn 5,5" grote display. De ronding van het 2,5D glas vooraan zorgt ervoor dat het display perfect aansluit op de body, waardoor het lijkt alsof het display boven het scherm zweeft wanneer u het toestel inschakelt. De metalen behuizing van de HUAWEI Y7 is niet alleen duurzaam, maar ook licht, waardoor dit model als geen enkele andere smartphone aanvoelt. Het afgeronde ontwerp, het gezandstraalde oppervlak en de opliggende camerarand ziet er niet alleen schitterend uit, maar voelt ook bijzonder aangenaam aan.

4 000 mAh batterij, maximale autonomie

4 000 mAh batterij, maximale autonomie

Met de high-density batterij van 4 000 mAh (gebruikelijke waarde) van de HUAWEI Y7 kunt u langer van uw smartphone genieten voordat u de batterij moet opladen. Aangezien het capaciteitsbehoud zelfs na 500 oplaadcycli nog altijd meer dan 80% bedraagt, kunt u de batterij blijven gebruiken tot de smartphone zelf aan vervanging toe is. De eigen energiebesparingstechnologie van HUAWEI zorgt voor een vlotte gebruikerservaring - niet alleen bij het bekijken van video's (20 uur), maar ook bij het browsen (15 uur)*.

* Gebaseerd op de resultaten van laboratoriumtests door HUAWEI. De autonomie van de batterij is afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en kan variëren.

huawei y7 display

Gemakkelijker om mooiere foto's te nemen

Gemakkelijker om mooiere foto's te nemen

De 12 MP camera op de achterkant van de HUAWEI Y7 werkt met een grotere 1,25 µm pixelsensor, die de lichtgevoelige oppervlakte vergroot en u de mogelijkheid biedt om zelfs bij zwak licht hoogwaardige foto's te maken. Dankzij de Phase Detection Auto Focus (PDAF) kunt u in amper 0,3s* scherpstellen op uw onderwerp, zodat u zeker alle spontane momenten van het leven helder en gedetailleerd kunt vastleggen. De 8 MP frontcamera is uitgerust met gezichtsherkenningstechnologie en een schoonheidsmodus, waarmee u vlekken kunt wegwerken en de helderheid kunt verbeteren. Houd elk moment perfect dankzij de HUAWEI Y7.

* Gebaseerd op de resultaten van laboratoriumtests door HUAWEI.

Versnel uw leven

Versnel uw leven

De snelle Octa-core CPU van de HUAWEI Y7 is uitgerust met 8 Corex-A53 processors, die snelheden halen tot 1,4 GHz. Dankzij het RAM-geheugen van 2 GB* kunt u bovendien meer apps gelijktijdig draaien, zodat aan al uw entertainmentwensen kan worden voldaan. Met 16 GB* opslagruimte (die met een andere Micro SD-kaart van 128 GB** nog kan worden uitgebreid), beschikt u over alle vrijheid om uw favoriete muziek en apps op te slaan.

 

*Door beperkingen in de verwerkingscapaciteit van de CPU en het geheugen dat wordt gebruikt door het besturingssysteem en vooraf geïnstalleerde toepassingen, zal de werkelijke ruimte die beschikbaar is voor gebruikers minder zijn dan de nominale geheugencapaciteit. De werkelijke geheugenruimte zal veranderen met applicatie-updates, gebruikersacties en andere gerelateerde factoren. 

**SD-kaart wordt afzonderlijk verkocht

EMUI5.1, een frisse nieuwe ervaring

EMUI5.1, een frisse nieuwe ervaring

EMUI 5.1 laat u niet alleen toe om de functies van de smartphone in hoge mate aan uw wensen aan te passen, maar biedt ook een verfrissende nieuwe interpretatie van Android 7.0. Met zijn splinternieuwe aangepaste interface kan voortaan meer dan 90% van de belangrijkste handelingen in amper 3 stappen worden uitgevoerd. En nieuwe functies zoals de Eye Comfort Mode helpt u blauw licht uitfilteren, waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken.

*De afbeeldingen die op het productscherm worden weergegeven, zijn gesimuleerd en worden louter als demonstratie gegeven. Hoewel HUAWEI probeert om op deze website precieze informatie te geven, kan het niet aansprakelijk worden gesteld voor de nauwkeurigheid van de informatie. HUAWEI heeft het recht om de content van deze website of de producten die erop worden weergegeven, op elk moment zonder voorafgaand bericht te wijzigen.