Vip Service

Aan de slag met de VIP-Service

Gefeliciteerd met uw nieuwe HUAWEI-apparaat.
Hier is een overzicht van de VIP-Services en voordelen die voor u zijn ontworpen, waaronder Huawei AppGallerij ontdekken, een Huawei ID maken, uw gegevens overdragen en gratis cloudopslag krijgen. U kunt dus gemakkelijk uw nieuwe Huawei-ervaring starten en het potentieel van uw apparaat volledig benutten.
Ontdek Huawei AppGallery

Ontdek Huawei AppGallery, uw open toegangspoort tot de wereld van apps

Klik hier voor meer app-installatiehandleidingen.

Appgallery
Maak een Huawei ID

Ontgrendel direct de voordelen van een gepersonaliseerde gebruikerservaring via uw Huawei ID.

Klik hier voor meer informatie over Huawei ID.

Huaweiid
Draag uw gegevens over

Zet uw apps, foto's, video's, contacten, agenda's en meer naadloos over van uw oude telefoon naar uw nieuwe Huawei-apparaat.

Klik hier voor meer informatie over hoe u uw gegevens kunt overdragen.

Phoneclone
Ontvang gratis cloudopslag

Ontvang 5 GB gratis cloudopslag via Huawei Cloud. Met 50 GB* of 15 GB gratis cloudopslag gedurende de eerste 12 maanden.

*50 GB cloudopslag via Huawei Cloud is bestemd voor de Huawei Mate Xs, Huawei P40 Pro, Huawei P40, Huawei MatePad Pro.

Klik hier om te zien hoe u uw gratis cloudopslag kunt krijgen.

Cloud
Huawei-Community
Als je meer wilt weten over je nieuwe apparaat, kun je lid worden van de Huawei Community. Wissel uit en bespreek met andere Huawei-fans, stel vragen, vind oplossingen en nog veel meer.
Klik hier om deel te nemen.
Als je een probleem hebt met de installatie of het gebruik van je nieuwe HUAWEI-apparaat, kun je ook de hotline bellen.
Callcenter nummer: +32-800 237 11

Leid klanten naar het VIP-servicepunt

Zoek uw VIP-servicepunt in de buurt en krijg persoonlijke ondersteuning.

Als onderdeel van deze VIP-service krijgt u eenmalig gratis ondersteuning in uw nabijgelegen VIP-servicepunt. Er zijn teams van experts die u persoonlijk kunnen helpen:

Stap 1: Zoek een serviceproviderpunt.

U kunt genieten van uw VIP-service in heel Europa, het dichtstbijzijnde servicepunt vindt u hier.
Of u kunt het adres controleren in de ondersteuningsapp. Upgrade uw Support-app naar de nieuwste versie met AppGallery, open vervolgens de Support-app op uw telefoon en zoek vervolgens naar Quick Service - VIP-service.

Stap 2: Maak gebruik van de voordelen van uw VIP-service

Open je Support-app op je telefoon, zoek de Quick Service - Voordelen. Klik op VIP-service en wissel deze in volgens de richtlijnen van het servicepuntpersoneel.

Algemene voorwaarden

1. De VIP-service wordt gratis geleverd door de partners van [Huawei Technologies Belgium NV] bij de aangewezen VIP-servicepunten, zoals [hier] vermeld, met inachtneming van de volgende algemene voorwaarden.

2. De VIP-service is bedoeld om een betere gebruikerservaring te bieden met uw nieuwe HUAWEI-apparaat. De VIP-service omvat hulp en begeleiding met betrekking tot uw nieuw aangeschafte HUAWEI-apparaat met betrekking tot:
i. Het productpakket openen.
ii. Een HUAWEI-ID registreren en / of verdere stappen die aanvankelijk nodig zijn om uw apparaat op te starten voordat het voor het eerst wordt gebruikt.
iii. Veelgebruikte TOP-apps installeren vanuit HUAWEI APP Gallery.
iv. Gegevens overzetten van uw oude [HUAWEI] -apparaat naar uw nieuwe HUAWEI-apparaat.

3. Van de VIP-service kan eenmaal binnen 12 maanden vanaf de aankoopdatum van uw nieuwe HUAWEI-apparaat worden genoten. De VIP-service wordt geleverd in één eerste servicesessie. Verdere ondersteuning (in het kader van de VIP-service) kan worden verkregen van dezelfde servicepartner die de eerste servicesessie kosteloos heeft uitgevoerd tot een maand na de eerste servicesessie.

4. De VIP-service is alleen beschikbaar voor de volgende HUAWEI-apparaten: HUAWEI Mate Xs, Huawei P40 Pro, Huawei P40, HUAWEI MatePad Pro.

5. Bij het aanvragen van de VIP-service moet u onze servicepartner het originele aankoopbewijs van uw nieuwe HUAWEI-apparaat verstrekken.

6. De gratis Huawei Cloud-opslag moet vóór 31 december 2020 zijn geactiveerd.

7. Dit is geen bindend contractaanbod. VIP-service is alleen beschikbaar bij aangewezen VIP-servicepunten, tijdens aangewezen service-uren, afhankelijk van de beschikbare capaciteiten en het sluiten van een respectief servicecontract bij het VIP-servicepunt.

8. Elke verdere service die u door onze servicepartners wordt verleend en die deel uitmaakt van de VIP-service zoals hierboven beschreven, wordt uitgevoerd door de servicepartner in zijn eigen naam en voor zijn eigen rekening en onderhevig aan zijn respectieve voorwaarden en van toepassing zijnde servicekosten.

9. Nadat de eerste servicesessie is voltooid, wordt u uitgenodigd om de feedback over uw tevredenheid te voltooien via uw SUPPORT APP, zodat we nog betere services kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Neem Contact Met Ons Op

Hotline-ondersteuning

• Hotline

Online Help

Offline ondersteuning

Neem Contact Met Ons Op

Bent u tevreden over de ervaring op de officiële HUAWEI-website?
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
0: Totaal ontevreden Selecteer de beoordeling die u zou geven aan de website 10: Volledig tevreden
Voer de juiste verificatiecode in
Verzenden
Cookies instellen