Betalingswachtwoord resetten

zoom in pic
Betalingswachtwoord resetten

1. Tik via het betalingsscherm op Wachtwoord vergeten? om uw Betalingswachtwoord te resetten. U moet uw identiteit verifiëren met behulp van uw beveiligingsvraag en telefoonnummer.

2. Ga naar Inst. > Accountcentrum > Betaling en aankopen > Instellingen > Betalingswachtwoord.

Tik op Gebruik originele wachtwoord en volg de instructies op het scherm om het betalingswachtwoord te resetten.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, tikt u op Originele wachtwoord vergeten en verifieert u uw identiteit met behulp van een van de volgende methoden:

a. Het opnieuw koppelen van bankpassen

b. Het koppelen van nieuwe bankpassen

c. Gebruik van de beveiligingsvraag en het telefoonnummer ingesteld voor uw HUAWEI-id