Vragen over mijn aankoopgeschiedenis stellen of mijn aankoopgeschiedenis verwijderen

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Vragen over mijn aankoopgeschiedenis stellen of mijn aankoopgeschiedenis verwijderen

Vragen over uw aankoopgeschiedenis stellen:

Ga naar Inst. > Accountcentrum > Betaling en aankopen > Aankoopgeschiedenis om de Aankoopgeschiedenis te bekijken. U kunt ook op een bestelling tikken om de Factuurdetails weer te geven.

Factuurdetails bevat de betalingsstatus, het transactiebedrag, Productnaam, App-naam, Transactienummer, Betalingstype en Transactietijd. Merk op dat als er een bankpas uit de EU werd gebruikt, het betalingstype de banknaam en de laatste vier letters op de bankpas is.

Als u niet weet hoe u vragen kunt stellen of als u de aankoopgeschiedenis die u zoekt niet kunt vinden, geeft u de volgende informatie aan onze klantenservice door om u te helpen:

a. HUAWEI-id

b. Betalingsbedrag

c. Transactietijd

d. Telefoonnummer dat aan de betaling is gekoppeld

e. Contactgegevens (bij voorkeur een telefoonnummer)

f. Feedback over de transactie (e-mail of sms)

g. Bestellingstatus

Uw aankoopgeschiedenis verwijderen:

Ga naar Inst. > Accountcentrum > Betaling en aankopen > Aankoopgeschiedenis. Houd een aankoopgeschiedenis aangetikt totdat de knop Verwijderen verschijnt. Tik op OK.