Waarom kan ik de verificatiecode niet ontvangen?

zoom in pic
Waarom kan ik de verificatiecode niet ontvangen?

Opmerking: Als het aan uw HUAWEI-id gekoppelde telefoonnummer of e-mailadres niet langer in gebruik is, moet u een verzoek tot het wijzigen van uw account indienen om een nieuw telefoonnummer of e-mailadres te koppelen.

• Het telefoonnummer of e-mailadres dat u hebt ingevoerd, is mogelijk onjuist. Controleer nogmaals of het door u ingevoerde nummer of adres correct is.
  • De sms wordt mogelijk door uw provider geblokkeerd. Neem contact op met uw provider voor meer informatie.
  • U hebt mogelijk een zwarte lijst voor sms op uw telefoon opgezet. Controleer of dit waar is. Als dat het geval is, verwijdert u het nummer in kwestie uit de zwarte lijst.
  • Er treedt mogelijk een netwerkvertraging op. Wacht even.

Opmerking: Als het aantal keer dat u onjuiste verificatiecodes hebt ingevoerd, de limiet heeft bereikt, moet u 3 tot 24 uur wachten, waarna u het opnieuw kunt proberen.