Explore More Possibilities with Huawei Phones Explore More Possibilities with Huawei Phones

Tutustu muihin Huawei-puhelimesi tarjoamiin mahdollisuuksiin

Uudelleenmääritä kokemuksesi puhelimestasi

Ota uusi puhelimesi käyttöön nopeasti ja helposti

Seuraa näitä helppoja ohjeita säätääksesi puhelimesi alkuasetukset

Seuraa näitä helppoja ohjeita säätääksesi puhelimesi alkuasetukset

Ennen kuin voit nauttia kaikista mahtavista toiminnoista uudella Huawei-laitteellasi, sinun tarvitsee hieman muokata sen asetuksia: valitse haluamasi kieli ja alue, yhdistä WLAN, aseta lukitusnäytön salasana ja lisää sormenjälkitunnistus.

Lisää aiheesta

Toimi fiksusti kaikissa tilanteissa HUAWEI ID:n avulla

Toimi fiksusti kaikissa tilanteissa HUAWEI ID:n avulla

Yhdellä HUAWEI ID:lla saat kaikki Huawei-mobiilipalvelut helposti käyttöösi. Sen kautta voit ladata sovelluksia turvallisesti, varmuuskopioda dataa, hallita useita laitteita, löytää kadonneen laitteen ja turvata yksityisyytesi, jne. Voit myös käyttää sitä kaikilla Huawei laitteillasi: puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai päälle puettavilla laitteilla. Kosketa kirjautuaksesi sisään ja nauti saumattomasta käyttäjäkokemuksesta heti!

Rekisteröidy nyt

Voit vapaasti valita haluamasi sovellukset

Valitse elämäntapaasi sopivat sovellukset

Valitse elämäntapaasi sopivat sovellukset

HUAWEI AppGallery suosittelee sinulle käteviä sovelluksia sijaintisi ja uusimpien trendien perusteella. Ladattuasi sieltä luotettavia ja turvallisia sovelluksia, voit nauttia paikallisista erikoisuuksista. Voit myös lisätä haluamasi sovelluksen toivelistallesi saadaksesi juuri sinulle räätälöidyn kokemuksen.

Lisää Aiheesta

Siirrä kaikki tietosi uudelle puhelimellesi helposti

Siirrä datasi Phone Clone avulla

Siirrä tietosi Phone Clonen avulla

Kuinka siirtää kaikki tiedot vanhalta puhelimeltasi uuteen, turvallisesti ja nopeasti? Kokeile Phone Clonea nyt! Skannaa koodi siirtääksesi kuvia, viestejä, kontakteja, jne. hetkessä.

Kloonaa nyt