HUAWEI VIP-PALVELU
Suunniteltu uusille asiakkaille, jotka haluavat saada kaiken irti uusista HUAWEI-laitteistaan lyhyessä ajassa. VIP-palveluun kuuluu:
• Tietojen säilyttäminen
Saat apua mm. yhteystietojesi, kuviesi, videoidesi ja kalenterimerkintöjesi saumattomaan siirtoon vanhasta laitteestasi uuteen HUAWEI-laitteeseesi.
• Sovellusten asentaminen
Saa huippusovellukset käyttöön uudessa HUAWEI-laitteessasi.
• HUAWEI ID:n luominen
Aloita uuden laitteesi käyttö HUAWEI ID:llä ja löydä kaikki edut joita se tuo mukanaan.
• Nauti ilmaisesta pilvitallennustilasta
Tallenna ja hallinnoi kuviasi, yhteystietojasi, muistioitasi ja muita tärkeitä tietoja pilvipalvelussa ja synkronoi tiedot automaattisesti kaikkiin mobiililaitteisiisi.
HUAWEI Mate Xs: 50GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi
HUAWEI P40 Lite: 15GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi
HUAWEI P40 Lite E: 15GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi
HUAWEI P40 Pro: 50GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi

HUAWEI Mate Xs: 50GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi
HUAWEI P40 Lite: 15GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi
HUAWEI P40 Lite E: 15GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi
HUAWEI P40 Pro: 50GB ilmaista pilvitallennusta 12 kuukaudeksi

*Puhelinmallit ilmaisen pilvitallennuskampanjan piirissä saattavat vaihdella eri maiden välillä, lisätietojen saamiseksi tutustuthan sivuun https://consumer.huawei.com/fi/phones/
Skannaa löytääksesi lähimmän VIP Service-pisteen
Skannaa mennäksesi HUAWEI-yhteisöön

VIP-palvelun asiakaspalvelunumero

+358 (0)923138998

Käyttöehdot

"Tietojen säilyttäminen", "Sovellusten asentaminen", "HUAWEI ID:n luominen":

1. Yllä olevat kolme palvelua ovat ilmaisia käyttäjille, jotka hyödyntävät niitä kuukauden sisällä laitteen virallisesta julkaisupäivästä. Nämä kolme palvelua ovat saatavilla vuoden ajan. Mikäli käyttäjä tarvitsee näitä palveluita ensimmäisen kuukauden jälkeen, pieni summa veloitetaan. Tarkan summan saat tiedusteltua palvelupisteestäsi.
  2. Ohjeistus:
    ① Avaa Tuki-sovellus, rekisteröi HUAWEI ID
    ② Mene valitsemaasi toimipaikkaan kuittisi kanssa nauttiaksesi palvelusta. VIP-palveluun liittyviä tietoja löydät Tuki-sovelluksen Pikapalvelut-valikosta.
  3. Kun palvelu on suoritettu, saat kutsun vastata palautekyselyyn Tuki-sovelluksen kautta. Näin autat meitä tarjoamaan entistäkin parempia palveluita.
  4. Mukana olevat mallit: HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 Lite, HUAWEI P40 Lite E, HUAWEI MatePad Pro.
  5. Yllä mainitut kolme palvelua ovat voimassa vain kampanjassa mukana oleville laitteille, jotka on ostettu ennen 31.12.2020.

"Ilmainen pilvitallennustila":

1. Säännöt:
    A) Avaa Asetukset - Kirjaudu HUAWEI ID-tilille - Pilvi
    B) Valitse "Päivitä pilvitallennustila" ja seuraa ohjeita
  2. Mukana olevat laitteet: HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 Lite, HUAWEI P40 Lite E.
  3. Ilmainen pilvitallennustila on voimassa vain kampanjassa mukana oleville laitteille, jotka on ostettu ennen 31.12.2020.