Puhelimessa tai tabletissa on epäselvä näyttö

zoom in pic
Puhelimessa tai tabletissa on epäselvä näyttö

Jos puhelimessa tai tabletissa on epäselvä näyttö, toimi seuraavasti:

Puhdista näyttö

Sisältö saattaa näyttää epäselvältä, jos näytöllä on vettä, öljytahroja tai pölyä. Pyyhi näyttö puhtaaksi puuvillaliinalla.

Lisää näytön kirkkautta

Kirkkaassa valossa puhelimen tai tabletin näyttö voi näyttää tummalta. Kokeile lisätä näytön kirkkautta, jos näin on.

Katso HD-kuvia ja HD-videoita

Jos ongelma ei jatku, kun katsot HD-kuvia tai HD-videoita, ei puhelimen tai tabletin näytössä ole näyttöongelmia.

Tarkista, onko näyttö epäselvä vain tiettyjen kolmansien osapuolten sovellusten kanssa

Jos näyttö on epäselvä vain käytettäessä kolmannen osapuolen sovellusta, kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa on yhteensopivuusongelma. Jos näin on, poistu sovelluksesta, ja tarkista uudelleen.

Säädä näytön tarkkuutta

Avaa Asetukset, etsi tarkkuus ja valitse Älykäs tarkkuus tai Älykäs, poista Älykäs tarkkuus käytöstä ja valitse sitten suurempi tarkkuus.

Jos Älykäs tarkkuus ei ole käytettävissä, puhelin tai tabletti ei tue tätä ominaisuutta.

Käynnistä puhelin tai tabletti uudestaan ja yritä uudelleen

Käynnistä puhelin tai tabletti uudelleen ja selvitä, johtuuko ongelma sovelluksen virheestä.

Jos ongelma jatkuu

Varmuuskopioi tiedot ja vie laite ja ostotodistus valtuutettuun Huawei-huoltoliikkeeseen saadaksesi apua.