Tabletti näyttää automaattisesti mustan näytön tai sammuu

zoom in pic
Tabletti näyttää automaattisesti mustan näytön tai sammuu

Jos käytät muuta kuin Huawein suojakoteloa

Käyttämäsi muun kuin Huawein suojakotelon magneettierittelyt eivät vastaa tuotetta. Tässä tapauksessa tabletti voi virheellisesti määrittää, että kotelo on suljettu ja näyttää mustan näytön tai sammua automaattisesti.

Ratkaisu:

Mene kohtaan Asetukset > Älykäs avustus ja poista käytöstä Älykansi.

Jos käytät Huawein suojakoteloa tai et käytä koteloa

Suorita vianmääritys seuraavasti:

• Käynnistä tablettisi uudelleen ja tarkista, onko ongelma hävinnyt.
  • Tabletti voi näyttää automaattisesti mustan näytön tai sammua, kun taustalla toimii liian monta sovellusta. Tyhjennä taustasovellukset hyvissä ajoin.

Tyhjennä taustasovellukset pyyhkäisemällä ylös puhelimen oikeasta alakulmasta näytön keskelle, jolloin viimeisimpien tehtävien näyttö tulee näkyviin. Pyyhkäise ylös sovelluksissa, joita et tarvitse, niin ne poistetaan taustalta.

• Aseta tabletin lepotila-ajaksi 10 minuuttia.

Tee tämä menemällä kohtaan Asetukset > Näyttö > Lepotila ja valitsemalla 10 minuuttia.

• Tarkista, onko Virransäästötila käytössä. Jos näin on, poista Virransäästötila käytöstä.

Tee tämä menemällä kohtaan Asetukset > Akku ja poistamalla virransäästötila käytöstä.

• Jos tabletissa näkyy musta näyttö tai näyttö sammuu, kun käytät kolmannen osapuolen sovelluksia:
    1. Tarkista, onko tabletissasi uusin versio. Jos ei, päivitä se uusimpaan versioon ja katso, poistuuko ongelma.
    2. Jos tabletti näyttää mustan näytön tai näyttö sammuu, kun käytät tiettyjä kolmannen osapuolen sovelluksia, kyseiset kolmannen osapuolen sovellukset voivat olla yhteensopimattomia tabletin järjestelmän kanssa. Raportoi tämä ongelma kolmannen osapuolen valmistajille.
  • Varmuuskopioi tärkeät tiedot, palauta tabletti tehdasasetuksiin ja tarkista, onko ongelma ratkennut.

Tee tämä menemällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Nollaa > Nollaa tabletti ja koskettamalla NOLLAA TABLETTI.

• Jos tämä ongelma jatkuu, varmuuskopioi tiedot ja vie laitteesi ja ostotodistus valtuutettuun Huawei-huoltoliikkeeseen saadaksesi apua.