Tablettini näyttö on sumea

zoom in pic
Tablettini näyttö on sumea

Jos tablettisi näyttö on sumea tai epätarkka, kun käytät tablettiasi, suorita seuraavat toimenpiteet:

1. Jos käytät kolmannen osapuolen sovellusta, poistu siitä ja tarkista, onko näyttö yhä virheellinen.
  2. Jos ongelma jatkuu, mene kohtaan Asetukset > Näyttö > ja poista käytöstä Älykäs tarkkuus.

• Säädä videon määritystä tai pelin kuvataajuutta joissain kolmannen osapuolen sovelluksissa. Kun matalaa tarkkuutta tai kuvataajuutta käytetään, näyttö vaikuttaa pikselöityneeltä.
  • Voit mukauttaa tarkkuutta itse jossain tablettimalleissa. Näytön tarkkuus pienenee, kun olet madaltanut näytön tarkkuutta.

Voit tarkastaa, tukeeko tablettisi tarkkuuden mukauttamista, menemällä kohtaan Asetukset > Näyttö ja tarkastamalla, onko sinulla käyttöoikeus tähän asetukseen. Jos on, voit säätää tarkkuutta manuaalisesti.

Jos tämä ongelma jatkuu, varmuuskopioi tärkeät tiedot ja vie laitteesi ja ostotodistus valtuutettuun Huawei-huoltoliikkeeseen saadaksesi apua.