Saapuvien puheluiden numerot näkyvät tuntemattomana HUAWEI-puhelimessa/tabletissa tai puhelulokissa

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Saapuvien puheluiden numerot näkyvät tuntemattomana HUAWEI-puhelimessa/tabletissa tai puhelulokissa

Tee vianmääritys seuraavasti:

Jos saapuvien puheluiden numerot näytetään tuntemattomina

1. Tyhjennä kohdan Numerovalitsin tai Puhelin sovellustiedot seuraavasti:

Avaa Asetukset, etsi ja valitse Sovellukset ja mene kohtaan / > Näytä järjestelmäprosessit > Numerovalitsin/Puhelin > Tallennustila > Tyhjennä tiedot.

Numerovalitsin- tai Puhelin-sovellustietojen tyhjentäminen ei poista yhteystietojasi tai puhelulokeja.

2. Aseta SIM-kortti toiseen toimivaan laitteeseen ja tarkista, jatkuuko ongelma yhä.
    • Jos ongelma ei poistu, soittajan tunnuksen näyttöominaisuus ei ehkä ole käytössä tai saapuvien puheluiden numerotietoja ei tueta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä operaattoriin ongelman ratkaisemista varten.
    • Jos ongelma ratkeaa (saapuvien puheluiden numerot näkyvät oikein), soita Huawein asiakaspalvelupuhelimeen apua varten.

Jos joidenkin saapuvien puheluiden numerot näytetään tuntemattomina

Ota yhteyttä operaattoriisi saadaksesi apua. Mahdollisia syitä ovat seuraavat:

1. Toinen osapuoli voi käyttää kolmannen osapuolen sovellusta VoIP-puhelun soittamiseen.
  2. Toinen osapuoli voi piilottaa soittajan tunnuksen kolmannen osapuolen sovelluksen tai tiettyjen puhelinasetusten kautta.
  3. Toinen osapuoli on ehkä aktivoinut operaattorin palvelun, joka piilottaa soittajan tunnuksen puheluita soitettaessa.
  4. Toinen osapuoli voi soittaa puhelua toisesta maasta / toiselta alueelta, missä operaattorien väliset viestintästandardit ovat erilaisia. Tässä tapauksessa soittajan tunnuspalvelua ei käytetä.