[HUAWEI] Laiteparin muodostaminen puettavan laitteen ja EMUI-/Android-puhelimen välille

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI WATCH FIT 2,HUAWEI WATCH GT 3 SE,HUAWEI WATCH D,HUAWEI WATCH GT 3 Pro,HUAWEI WATCH 3 Pro,HUAWEI WATCH Ultimate,HUAWEI WATCH GT Runner,HUAWEI Band 7,HUAWEI WATCH FIT new,HUAWEI Band 6,HUAWEI WATCH GT 2e,HUAWEI Band 8,HUAWEI WATCH GT,HUAWEI WATCH FIT,HUAWEI WATCH GT Cyber,HUAWEI WATCH 4,HUAWEI WATCH GT 2 Pro,PORSCHE DESIGN | HUAWEI WATCH GT 2,HUAWEI WATCH 3,HUAWEI WATCH FIT mini,HUAWEI WATCH 4 Pro,HUAWEI WATCH GT 2,HUAWEI WATCH Buds,HUAWEI WATCH GT 3
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
[HUAWEI] Laiteparin muodostaminen puettavan laitteen ja EMUI-/Android-puhelimen välille
  1. Asenna Huawei Health -sovellus ().

Jos olet jo asentanut Huawei Health -sovelluksen, siirry kohtaan Minä > Etsi päivityksiä ja päivitä se uusimpaan versioon.

Jos et ole vielä asentanut sovellusta, siirry puhelimesi sovelluskauppaan ja lataa ja asenna sovellus. Voit ladata ja asentaa sovelluksen myös skannaamalla alla olevan QR-koodin.

2. Avaa Huawei Health -sovellus ja siirry kohtaan Minä > Kirjaudu HUAWEI ID:llä. Jos sinulla ei ole HUAWEI ID:tä, rekisteröi sellainen ja kirjaudu sitten sisään.
  3. Kytke puettavaan laitteeseen virta, valitse kieli ja aloita laiteparin muodostaminen.
  4. Aseta puettava laite lähelle puhelinta. Avaa Huawei Health -sovellus, kosketa oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa ja kosketa kohtaa Lisää. Valitse puettava laite, jonka haluat lisätä puhelimesi kanssa laitepariksi, ja kosketa kohtaa LINKITÄ.

Voit myös muodostaa laiteparin koskettamalla kohtaa Skannaa ja skannaamalla puettavassa laitteessa näkyvän QR-koodin.

5. Kun Huawei Health -sovelluksen ponnahdusikkuna näkyy ja pyytää Bluetooth-laiteparin muodostamista, kosketa kohtaa Salli.
  6. Kun laiteparin muodostuspyyntö näkyy puettavassa laitteessa, viimeistele laiteparin muodostus koskettamalla kohtaa ja noudattamalla näytön ohjeita.

7. HUAWEI WATCH Buds: Kun puettavan laitteen ja puhelimen välinen laitepari on muodostettu, kuulokkeet ja puhelin aloittavat laiteparin muodostamisen automaattisesti.

Jos käytät muuta kuin Huawei-puhelinta, avaa laiteparin muodostamisen jälkeen Huawei Health -sovellus, siirry laitteen tietonäyttöön, kosketa kohtaa Vianetsintä ja säädä järjestelmän asetuksia. Tämä estää taustalla käynnissä olevan Huawei Health -sovelluksen sulkemisen.