Kuinka voin päivittää puhelimeni?

Valitse sopiva tapa päivittämiseen tarpeen mukaan.

1.Suorita verkkopäivitys.

Vaatimukset:

● Puhelimessasi on internet-yhteys ennen päivityksen aloittamista. Verkkopäivitykset kuluttavat tietyn määrän dataliikennettä, joten on suositeltavaa, että yhdistät puhelimesi Wi-Fi-verkkoon.

● Puhelimesi akussa on oltava vähintään 30 % virtaa jäljellä koko päivityksen ajan.

● Päivitys vie jonkin verran aikaa. Ethän paina virtapainiketta tai suorita muita toimintoja päivityksen aikana. Kun päivitys on valmis, puhelimesi käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Toimenpide:

Paina Asetukset > Päivittäjä tarkistaaksesi uudet päivitykset. Jos uusia päivityksiä löydetään, paina ladataksesi ne ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita puhelimesi päivittämiseen.

2.Päivitä puhelimesi käyttämällä HiSuite-sovellusta

Vaatimukset:

● Viimeisin Huawei HiSuite-sovelluksen versio on asennettuna tietokoneellesi. Voit ladata sen osoitteesta https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/

● Puhelimesi akussa on oltava vähintään 30 % virtaa jäljellä koko päivityksen ajan.

● Älä irrota USB-kaapelia tai sulje tai käynnistä uudelleen puhelintasi tai irrota tai aseta microSD-korttia prosessin aikana.

Toimenpide:

(1) Yhdistä puhelimesi HiSuite-sovellukseen ja klikkaa Järjestelmäpäivitys tietokoneellasi.

(2) Kun uusi versio on löytynyt, päivitä puhelin. Kun päivitys on valmis, puhelimesi käynnistyy uudelleen automaattisesti.

* Kuvat ovat vain viitteenä ja saattavat poiketa laitteesi näkymistä.