HUAWEI FreeBuds-støtte

Start reisen din med FreeBuds

Huawei- øretelefoner er egnet for tilkobling av mobiltelefoner, nettbrettet, PC-er og andre enheter

Lære hvordan Huaweis FreeBuds / FreeLace-serien øretelefoner kobles til Bluetooth-enheter som telefoner, nettbrettet og PC-er.

Lære hvordan du kobler til
Konfigurer og bruk til FreeBuds-serien øretelefoner

Lære hvordan du kobler FreeBuds-serien øretelefoner og bruk dem til å lytte til musikk, ringe og mer.

Lære å bruke
FreeBuds-serien øretelefoner lading

Beherske riktig måte å lade inn øretelefoner og lading boksen.

Lære mer
Rengjøring og vedlikehold av øretelefoner

Bruk riktig metode for å rengjøre lading boksen for øretelefon, netting, øreplugger osv. For å forlenge levetiden til øretelefon.

Lære mer
Få tipsene du leter etter

Å tilbakestille øretelefoner fabrikkinnstillinger fjerne sammenkobling informasjon gjenopprette funksjon øretelefoner tilbake sammenkobling.

Lære hvordan du oppdaterer firmware fra Huawei FreeBuds / FreeLace- serien øretelefoner.

Øretelefoner kan kobles til to enheter samtidig, unngå utveksling problemer og støtte en rekke Bluetooth-enheter, for eksempel mobiltelefoner, nettbretteet, PCer og klokker.

Flere spørsmål
Nyttige nedlastinger for deg
Brukerhåndbok

Brukerhåndbok

Har du fortsatt spørsmål om FreeBuds? Du kan kanskje finne svaret ditt her.

Har du fortsatt spørsmål om FreeBuds? Du kan kanskje finne svaret ditt her.

Ta kontakt for løsninger

Forespør om produkte...
Finn prisen på de me...