Kan ikke koble til eller finne Bluetooth-navnet til HUAWEI FreeBuds eller FreeLace

Gjeldende produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Kan ikke koble til eller finne Bluetooth-navnet til HUAWEI FreeBuds eller FreeLace

Følg instruksjonene for å pare øretelefonene med en Bluetooth-enhet, som en telefon, nettbrett, PC eller hodeenhet. Hvis du ikke finner øretelefonene, ikke kan koble til eller ikke automatisk kan koble til igjen, se følgende trinn for feilsøking.

1. Og sørg for at øretelefonene er fulladet. Hvis øretelefonene ikke kan lades, feilsøk problemet ved å følge instruksjonene her.

For TWS-øretelefonene i FreeBuds-serien, hvis ladeetuiet som kommer med øretelefonene eller øretelefonene er tomme for batteri, eller kontaktpunktene på dem er skitne, vil normal kommunikasjon mellom etuiet og øretelefonene påvirkes. Bruk en bomullspinne for å forsiktig tørke av metallkontaktene i etuiet og på den nedre delen av øretelefonene slik at øretelefonene er i god kontakt med etuiet. Lad deretter øretelefonene i mer enn fem minutter.

1. For å gjenopprette øretelefonene til fabrikkinnstillinger gå til Innstillinger > Bluetooth på telefonen/nettbrettet, og par øretelefonene med telefonen/nettbrettet igjen.
  2. Slå av Bluetooth på telefonen/nettbrettet, eller start telefonen/nettbrettet på nytt. Flytt telefonen/nettbrettet nærmere øretelefonene slik at de er mindre enn 10 meter unna hverandre, og prøv igjen.

Hvis du bruker en iOS-enhet, gå til Innsillinger > Bluetooth, berør or ved siden av navnet på øretelefonene som ikke er koblet til, og velg Glem denne enheten for å slette historiske paringslogger. Trykk og hold funksjonsknappen i to sekunder for å aktivere paringsmodus, og søk deretter etter og par øretelefonene igjen.

3. Tøm hurtigbufferen til telefonen/nettbrettet, eller tilbakestill nettverket.
  • Tøm hurtigbufferen (som vist i figur 1): Gå til Innstillinger > Apper > App, berør menyen med fire prikker oppe til høyre, velg Vis systemprosesser først, og søk etter og åpne Enhetstilkoblingstjeneste. Berør Lagring og berør deretter FJERN DATA og TØM HURTIGBUFFER. Prøv deretter å pare igjen.
  • Tilbakestill nettverket (som vist i figur 2): Gå til Innstillinger > System og oppdateringer > Tilbakestill > Tilbakestill nettverksinnstillinger (dette vil gjenopprette alle nettverksinnstillinger, inkludert Wi-Fi, mobildatanettverk og Bluetooth-innstillinger). Prøv deretter å pare igjen.

Hvis Bluetooth-øretelefonene kan kobles til, oppdater fastvaren til den nyeste versjonen. For detaljer, se fastvare- og programvareoppdateringsveiledning for Huawei Bluetooth-øretelefoner.

Hvis problemet vedvarer, ta med øretelefoner og kjøpsbevis til et autorisert Huawei-kundeservicesenter for assistanse.