EMUI 9.0

Omogućava kvalitetniji život

EMUI 9.0 je stvoren sa minimalističkim prirodnim dizajnom u cilju harmonizacije tehnologije sa ljudima. Ova nadogradnja omogućava kvalitetan život i daje vam imerzivno iskustvo sa prirodom, bolje funkcije veštačke inteligencije i nove načine da unapredite svoj svakodnevni život.

Omogućava kvalitetniji život

Pogledajte video

Učinak

svakodnevnog života u punoj brzini

EMUI 9.0 optimizuje osnovne operativne komande brže i efikasnije sa tehnologijom za predviđanje zasnovanom na veštačkoj inteligenciji. Optimizacija znači da se u proseku brzina odziva sistema povećava za 25,8%, pokretanje aplikacije se skraćuje za 102 ms, a ukupna fluentnost sistema se povećava za 12,9%1.

 • Prosečno povećanje

  25,8%

  Brzina odziva sistema

 • Prosečno smanjenje

  102 ms

  Pokretanje aplikacije

 • Prosečno povećanje

  12,9%

  Ukupna fluentnost sistema

Gejming

Nastavite sa igrom, ostanite kul

GPU Turbo 2.0 tehnologija podiže gejming iskustvo na sasvim novi nivo. Prediktivna alokacija resursa i pametno planiranje zasnovani na veštačkoj inteligenciji efikasno unapređuju fluentnost igre i u proseku smanjuju za 36%1. Igre će se pokretati glatko i jednostavno sa naprednom kontrolom temperature koja smanjuje temperaturu žarišta na ekranu za maksimalno 3,6 °C1.

 • Prosečno smanjenje

  36%

  Kašnjenje dodira

 • Maksimalno smanjenje

  3,6 °C

  Žarišta

Spotlight Reel

Režiserska verzija, vi odlučujete

Video editor zasnovan na veštačkoj inteligenciji može identifikovati lica i kreirati video sa istaknutim delovima za svaku osobu, štedeći vam na taj način vreme i trud uređivanja za vaše voljene za podelu najboljih trenutaka.

HiVision

Otkrijte nove avanture

Dok putujete, skenirajte znamenitosti ili slike pomoću HiVision i ova tehnologija će vam otkiti njihovu istoriju. Takođe, dok ručate u lokalnim restoranima, možete prevesti meni na stranom jeziku u realnom vremenu. HiVision takođe može izmeriti kalorije hrane sa procenom količine koja će vašu ishranu održati zdravom.

E-trgovina zasnovana na veštačkoj inteligenciji

Globalna kupovina

Vidite nešto što vam se dopada? Pritisnite sliku sa dva prsta ili usmerite kameru u proizvod i odmah ćete dobiti linkove za kupovinu sa najboljih platformi za e-trgovinu. Možete efikasno kupovati širom sveta.

Bežično projektovanje

Lični asistent

Bežično projektujte svoje prezentacije na veliki ekran2.U PC režimu, možete koristiti grafitnu olovku za beleške, stavljanje napomena i možete napraviti snimak ekrana tokom sastanka. Svi dolazni telefonski pozivi ili poruke biće sakriveni sa velikog ekrana. Uživajte u pokazivanju svojih ideja kolegama i u jednostavnom deljenju video zapisa sa svojom porodicom.

HUAWEI Share

Jednostavno bežično štampanje

EMUI 9.0 čini štampanje datoteka mnogo lakšim sa HUAWEI Share. Sada je dovoljno da pritisnete jedno dugme za štampanje3. Nema više kablova i dodatnih uređaja.

Phone Clone

Jednostavna zamena

Kada imate novi HUAWEI telefon, HUAWEI Phone Clone vam omogućava da lako i brzo zamenite sve svoje kontakte, aplikacije i fotografije4 sa svojim novim uređajem koji koristi EMUI 9.0. Brz prenos sa jednostavnim podešavanjem i spremni ste da uživate u svom novom telefonu.

Preuzimanje

Memo

Napravite belešku

Jednostavno zabeležite svoje ideje u trenutku inspiracije pomoću grafitne olovke, tastature ili snimanjem fotografija. Takođe možete koristiti Memo aplikaciju za svakodnevno organizovanje kalendara, podsetnika i drugih važnih događaja.

Dizajn

Gde prirodna estetika cveta

EMUI 9.0 ima pojednostavljeni dizajn radi odražavanja prirodnih elemenata i zvuka prirode. Naša inspiracija dolazi iz mešanja prirodnih tranzicija boje, svetlosti i senke sa planinama, okeanima, glečerima i stenama u cilju kreiranja prozirne vizuelne prezentacije. Novi vibracioni odziv i čist zvuk postižu pun opseg inspirativnih iskustava od zvuka do dodira.

Plan dizajna

Veliki ekran, kontrola jednom rukom

Sve poznate aplikacije su redizajnirane sa usklađenom strukturom da bi bile doslednije i jednostavne za korišćenje jednom rukom. Restrukturirali smo ove aplikacije pomeranjem radnih traka sa vrha na dno ekrana. Vizuelni dizajn i oblik nalik karti čine jedinstveni dizajn, koji je lako pročitati i razumeti.

Pokreti

Jednostavna navigacija

Nova navigacija za pokrete je intuitivnija i omogućava potpuno iskorišćenje ekrana.

Prevucite nagore za povratak na početni ekran

Prevucite sa leve i desne strane za povratak unazad

Prevucite nagore i zaustavite se da biste otvorili task manager.

 • Sef za lozinke

  Prijave za aplikacije su bezbedne u enkriptovanom sefu za lozinke kome samo vi možete pristupiti pomoću otiska prsta, ID lica ili šifre za zaključavanje. Više nećete morati da pamtite lozinke za svoje naloge

 • Višestruke rezervne kopije

  EMUI 9.0 omogućava da jednostavno napravite rezervnu kopiju svojih neprocenjivih podataka I čini da isti uvek budu lako dostupni I bezbedni. Napravite rezervnu kopiju svojih podataka na USB, SD karticu ili preko mrežnog skladištenja.

 • Učinite da se svaki trenutak računa

  EMUI 9.0 obezbeđuje detaljni izveštaj o upravljanju vremenom ekrana za vašu svakodnevnu upotrebu telefona, vreme provedeno na pregledu notifikacija, i koliko dugo koristite koju aplikaciju5. Postignite digitalni balans kako biste se vratili na ono što je zaista važno.

 • Napravite pauzu

  EMUI 9.0 obezbeđuje podešavanje podesive vremenske funkcije tokom spavanja. Displej telefona će postati siv u tom periodu kako bi smanjio želju za korišćenjem telefona.

1. Upoređen sa EMUI 8.1 I svi podaci su testirani pomoću HUAWEI P20 u Huawei laboratorijama.
2. Uređaji sa velikim ekranima treba da podrže Miracast protokol ili koriste Miracast video adapter.
3. Podržava Mopria Alliance Certified Printers.
4. Kompatibilan sa uređajima koji koriste IOS 6.0, Android 4.0 i novije sisteme.
5. Pune funkcije su podržane HOTA nadogradnjom.