Enable A Quality Life

EMUI 9.1

Omogućite kvalitetan život

EMUI 9.1 obezbeđuje impresivno iskustvo sa inovativnim unapređenjima performansi i brzine sistema kako bi vam pomogao da vodite pametan život.

Život u boji

Inspirisan hladnim momentima sudara boja i lepršave svile, EMUI 9.1 sadrži nove pozadine za reflektovanje lepote u trenutku, a ikonice aplikacije su redizajnirane kako bi bile realističnije.

Redesigned Beauty, Capture the Moment
Redesigned Beauty, Capture the Moment
Redesigned Beauty, Capture the Moment
Redesigned Beauty, Capture the Moment
Redesigned Beauty, Capture the Moment

Više brzine, više prostora

Prethodno, F2FS sistem datoteka bio je prilagođen za fleš memoriju kako bi se unapredile performanse čitanja i pisanja nakon dugoročne upotrebe. Sada, sa EROFS sistemom, nasumična brzina čitanja će biti 20% brža1 i sistemski prostor će obezbediti dodatno lično skladištenje za maksimalno 1000 slika ili 500 pesama.2 Pored toga, dizajn memorije koji je samo za čitanje izoluje spoljne smetnje za dodatnu bezbednost vaših sistemskih datoteka.

Nasumične performanse čitanja
EROFS
EXT4
0%
Veličina sistema
Sa EROFS sistemom
Bez EROFS sistema
0GB

Počnite sa igrom

GPU Turbo 3.0 je nova nadogradnja koja pokriva 25 najpopularnijih igrica. Novo ažuriranje uključuje smanjenje SoC potrošnje struje za 10%3 i optimizaciju osnovnih sistemskih performansi kako bi se obezbedilo kontinuirano gejming iskustvo.

Get Your Game On
Easily Share Highlight Videos

Jednostavno podelite najbolje video zapise

HUAWEI Vlog ima najnovije funkcije i efekte koji su savršeni alati za jednostavno uređivanje i deljenje jednim klikom. Odabrani video zapisi se automatski uređuju dramatičnim filterima i daju vam opciju da primenite specijalne efekte brzine i jedinstvenu pozadinsku muziku.4 Vaši voljeni video zapisi se mogu transformisati u lično filmsko remek delo.

AR merenja

Kada vam je potreban alat za brzo merenje za jednostavne DIY projekte, jednostavno otvorite AR Measure5 aplikaciju. Jednostavno možete meriti dužinu, ukupnu površinu i obim pomoću HUAWEI TOF kamere. Korišćenjem tehnologije za prepoznavanje lica, sada možete da izmerite visinu osobe jednostavnim skeniranjem od pete do glave.6

Podelite OneHop opcijom

Jednostavnim dodirom sa vašeg telefona na računar možete poslati slike, video zapise i dokumenta7 za nekoliko sekundi.8 Takođe možete efikasno kopirati i preneti sadržaj pomoću funkcije HUAWEI Share OneHop.9 Tokom igre, jednostavno protresite i spojite telefon sa računarom da biste pokrenuli jednominutno snimanje ekrana10 koje se čuva na vašem telefonu.

Saznajte više o HUAWEI Share OneHop >

HUAWEI CarKey, bezbedan i jednostavan za korišćenje

EMUI 9.1 vam omogućava da automatski otključate automobil pomoću sistema kratkodometne komunikacije (NFC) kada zaboravite ključ i možete podeliti ovaj ključ sa do 5 osoba. Možete otključati automobil čak i ako vam je baterija prazna.11 Pored toga, možete pokrenuti motor koristeći svoj telefon, čim se telefon postavi u bezbednu telefonsku kutiju.12

Savršeni partner za trening

EMUI 9.1 pretvara vaš telefon u savršenog partnera za trening. Iskoristite telefon za povezivanje sa trakom za trčanje i prikupljanje informacija poput utrošenih kalorija, brzine trčanja i trajanja treninga.13 Telefon takođe može koristiti algoritam za pametno merenje vibracija koraka, kako biste dostigli svoje lične fitnes ciljeve.

Simply Switch

Jednostavno prebacivanje

Pomoću opcije HUAWEI Phone Clone, jednostavno i brzo možete preneti svoje kontakte, fotografije, video zapise i još mnogo toga na svoj novi telefon za nekoliko trenutaka.14

Saznajte više o opciji Phone Clone.
 1. Podaci dolaze iz Huawei laboratorije i porede se sa tradicionalnim Android EXT4 sistemom datoteka.
 2. Prosečna veličina slike je 2 MB, a veličina pesme je 4 MB. Može postojati mala razlika u dostupnom prostoru za svaki model.
 3. Podaci su iz Huawei laboratorija i porede se sa GPU Turbo 2.0.
 4. Ove funkcije će biti dostupne nakon HOTA ažuriranja.
 5. Funkcija AR merenja je podržana samo na modelu HUAWEI P30 Pro i biće dostupna tek nakon HOTA ažuriranja.
 6. Počnite merenje na daljini između 0,3 m i 1,5 m da biste dobili precizno merenje dužine, ukupne površine i obima između telefona i predmeta. Počnite merenje na udaljenosti između 1,5 m i 2 m da biste dobili precizno merenje visine osobe.
 7. Podržane tekstualne datoteke su PPT, PDF, Word, Excel i TXT. HUAWEI MateBook 13, HUAWEI MateBook 14 i novi HUAWEI MateBook X Pro notebook podržavaju navedene formate dokumenata preko Microsoft Office 2016 i 365 ili novijih verzija; telefon podržava WPS aplikacije za otvaranje navedenih vrsta dokumenata.
 8. Ove funkcije su podržane samo na određenim HUAWEI MateBook uređajima sa PC Manager programom, verzija 9.1 ili novija verzija.
 9. Ova funkcija je samo kompatibilna sa određenim Huawei pametnim telefonima koji pokreću EMUI 9.1 ili noviju verziju. Ova funkcija je dostupna na ograničenom broju aplikacija i podržano je samo deljenje teksta.
 10. Video snimanje ekrana je maks. do 60 sekundi.
 11. Nakon 24 sata od isključivanja, motor se može otključati do 15 puta.
 12. U ovom trenutku su podržani samo neki Audi modeli. Da biste videli koji konkretni modeli su u pitanju, pogledajte zvanični sajt kompanije Audi.
 13. Vrhunski komercijalni proizvođači traka za trčanje koji podržavaju ovu funkciju su Precor i CORE Health, a više proizvođača će biti dodato u budućnosti.
 14. Kompatibilan sa uređajima koji rade na IOS 6.0/Android 4.1 ili novijim verzijama.
Back to Page Top