design

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Napravljeni da traju. Dizajniran za život
   Potrebno je vreme, preciznost i više od 52 odvojene proizvodne procese za proizvodnju HUAWEI Mate 8. Napravljen od aluminijuma koji se koristi u avio industriji i brušenog metala u boji, HUAWEI Mate 8 je kombinacija vrhunske tehnike i lepog dizajna.
   Odličan kao što i izgleda
   Da bi HUAWEI Mate 8 imao sjajnu završnicu, displej je prekriven 2,5D dijamantski brušenim staklom, odlikuju sa ultra - brzim tehnologijama za sečenje stakla što čini besprekornu završnu obradu. Ovaj jedinstveni proces proizvodnje takođe znači da je najnoviji dodatak HUAWEI Mate serije okvir tanji nego ikad, sa većim ekranom-telo odnosom nego bilo koji drugi smart telefon u ovoj kategoriji.
   Poznajete bolje od bilo koga drugog
   Senzor otiska prsta na zadnjem delu HUAWEI Mate 8 je redizajniran za poboljšane performanse. Kružni senzor odgovara obliku prsta, a dubina konkavne oblasti je smanjena na 0,45 mm kako bi se omogućilo prstu da se približi čipsetu u cilju poboljšanja tačnosti prepoznavanja i brzine. Pored toga, metalni prsten je uklonjen za minimalistički dizajn.
   Bolji odnos telo-ekran
   HUAWEI Mate 8 koristi FHD ekran 6 inča sa 95% zasićenosti boja. Čak i sa većim ekranom, pametan dizajn HUAWEI Mate 8 telefona je kompaktniji od prethodnih modela sa 85% ekran - telo odnosom.
   Tanja dimenzija i tanje ivice
   HUAWEI Mate 8 ima tanje dimenzije i 7,9 mm ivice - 0,4 mm tanji od HUAWEI Mate 7. Pomoću tehnologije dijamanta, čini HUAWEI Mate 8 vizuelno tanji od drugih proizvoda.
   Peskarenje na zadnjoj strani
   HUAWEI Mate 8 koristi još preciznije i mekanije peskarenje na zadnjoj površini. Kombinacija peskarenja, obrezivanja, i finog procesa obrade metala kako bi doprinelo bogatoj i još glatkijoj teksturi.
   Žive boje
   Ponekad se najvažniji izbori najteže prave. To je razlog zašto je HUAWEI Mate 8 dostupan u četiri fantastične boje: šampanj zlatna, srebrna, neboplavna i moka braon.
   Sledeći
   Svo vreme koje ti treba, za sve što želiš da uradiš

   :