HUAWEI Mate 9

HUAWEI Mate 9

HUAWEI Mate 9
HUAWEI Mate 9
HUAWEI Mate 9
HUAWEI Mate 9
HUAWEI Mate 9
HUAWEI Mate 9 nudi zaista revolucionarno trajanje baterije. Sa svojom velikom 4.000 mAh baterijom i pametnom tehnologijom uštede energije, možete uživati u korišćenju dva dana. Umetnost HUAWEI Supercharge tehnologije bezbedno tereti uređaj za celodnevnu snagu za 20 minuta *

*Tipične vrednosti. Na osnovu rezultata testova u laboratoriji kompanije HUAWEI. Trajanje baterije zavisi od stvarne upotrebe.
Na osnovu rezultata testova u laboratoriji kompanije HUAWEI. Okruženje za laboratorijsko testiranje: temperatura 25 °C, relativna vlažnost: 45% - 80%. Upotrebom HUAWEI SuperCharger punjača telefon je napunjen sa napunjenosti baterije od 1% i samo uz status mirovanja 4G mreže.

HUAWEI Mate 9 HUAWEI Mate 9

LEICA DUAL KAMERA
BOKEH
SLABO OSVETLJENJE
4K VIDEO
PREDNJA KAMERA
camera
PRELEP DIZAJN
INTUITIVNI INTERFEJS
Revolucionarno korisničko iskustvo
Globalna povezanost

ŠIROKA PODRŠKA MREŽE
PODRŽAVA DUAL SIM
600MBPS600 MBPS

HUAWEI Mate 9 dolazi sa otiskom prsta 4 nivo, uključuje 3D prepoznavanje otiska prsta i šifrovanu datoteku, siguran da možete pristupiti sa senzorom za otisak prsta. Takođe je brz, 20% brži u odnosu na HUAWEI Mate 8.*

*Na osnovu rezultata testova u laboratoriji kompanije HUAWEI.

Sigurnosni sistem na koji možeš da se osloniš
  • Smeo, pedantan i prefinjen
  • Smeo, pedantan i prefinjen
  • Smeo, pedantan i prefinjen
  • Smeo, pedantan i prefinjen
  • Smeo, pedantan i prefinjen

FHD DISPLAY + 2.5D GLASSFHD DISPLAY + 2,5D GLASS
KOMPAKTAN DIZAJN
PALETA BOJA

HUAWEI SHARE
USMERENO SNIMANJE ZVUKA
4 MIKROFONA ZA JASNU KONVERZACIJU
* Na osnovu rezultata HUAWEI laboratorijskih testova. Trajanje baterije zavisi od trenutnog stanja korišćenja. ** Na osnovu rezultata HUAWEI laboratorijskih testova. Laboratorijska ispitivanja životne sredine: temperatura na 25 °C, relativna vlažnost: 45% do 80%. Korišćenjem HUAWEI Supercharge punjača, telefon je napunjen sa 1% snage na samo 4G mreže u standby statusu.

Odaberite željeno mesto kupovine

: