HUAWEI MatePad 11

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI MatePad 11
HUAWEI FullView ekran od 120 Hz1| Partner za pametnu kancelariju2
HUAWEI MatePad 11
HUAWEI MatePad 11
*Tastatura i HUAWEI M-olovka se prodaju posebno za određene modele.
Neka te potencijal
odvede ka vrhu
Uživaj u pogodnostima HUAWEI MatePad 11 sa organizovanom novom radnom površinom. Pogledaj i koristi sve aplikacije pomoću ekrana osetljivog na dodir ili mišem sa većom efikasnošću. Pregledaj nedavno korišćene aplikacije prikazane na dnu ekrana i zadrži pokazivač iznad ikonica aplikacija za pregled prozora svake aplikacije bez potrebe za otvaranjem istih.6

Learn More about HUAWEI Smart Magnetic Keyboard >
HUAWEI MatePad 11 Desktop
HUAWEI MatePad 11 Desktop
HUAWEI MatePad 11 Desktop
HUAWEI MatePad 11 Desktop
HUAWEI MatePad 11 Desktop
HUAWEI MatePad 11 Desktop
Prilagodi mogućnosti
Multiplikator aplikacija dodaje novu Window Lock funkciju koja omogućava rad na dva zadatka u istoj aplikaciji7, dok Multi-Window funkcija8 omogućava otvaranje do 4 aplikacije na jednom ekranu - ćaskaj sa kolegama dok proveravaš elektronsku poštu, zapiši ključne beleške dok učestvuješ u konferencijskim pozivima i pri tome jednostavno prilagodi način na koji radiš i živiš.
HUAWEI MatePad 11 Multi-Window HUAWEI MatePad 11 Multi-Window HUAWEI MatePad 11 Multi-Window HUAWEI MatePad 11 Multi-Window
Pretvori skriptu
u tekst9
Nacrtaj svoj
put do uspeha
HUAWEI MatePad 11 App Multiplier
2 Windows of
the Same App
Pretvori inspiraciju u stvarnost pomoću HUAWEI M-olovke (druge generacije). Sa 4096 nivoa osetljivosti na pritisak i osetljivosti na ugao10, ova olovka beleži svaku nijansu tvog kretanja sa gotovo neprimetnim kašnjenjem od 2 ms11. Zapiši beleške, odgovori na poruke, unesi napomene i crtaj savršeno oblikovane dijagrame, sve sa lakoćom, preciznošću i trenutnim odgovorom.

Learn More about HUAWEI M-Pencil >
Tvoj svet, tvoj studio
Neka HUAWEI MatePad 11 bude tvoj mobilni studio za uređivanje video zapisa. Snimi zadivljujući video telefonom, a zatim ga odmah prebaci na MatePad12 radi lakšeg uređivanja na većem ekranu.13 Pored toga, za taj poseban detalj, koristi HUAWEI M-olovku za izradu fenomenalnih crteža.
HUAWEI MatePad 11 Collaborate with Phone
Sarađuj sa
telefonom
Upravljaj širom
perspektivom
Otkrij širi prikaz povezivanjem HUAWEI MatePad 11 sa prenosnim računarom kao sekundarnim ekranom.14 Radi na dva projekta istovremeno i jednostavno prevlači i prebacuj datoteke između ekrana. Ili, preslikaj ekran svog laptopa na MatePad i koristi HUAWEI M-olovku za potpunu kreativnu kontrolu nad svojim dizajnerskim projektima.
HUAWEI MatePad 11 Collaborate with PC
Sarađuj sa
laptopom
Vreme profesionalne
igre
HUAWEI MatePad 11 ima brzinu osvežavanja od 120 Hz1 za prilagođenije vizuelno iskustvo prilikom pretraživanja, igranja igara i gledanja filmova. A opseg boja DCI-P315 čini ekran u boji bogatijim i živopisnijim tokom gledanja video zapisa.
HUAWEI MatePad 11 Entertainment
Brzina osvežavanja od 120 Hz
Opseg boja DCI-P3
Bistar pogled
HUAWEI MatePad 11 poseduje dvostruku sertifikaciju TÜV Rheinland5. Iskoristi sve prednosti brige o očima smanjenog plavog svetla bez potrebe za prebacivanjem režima prikaza i bez prevlasti boje. A tvoje oči neće nositi teret treperenja.
HUAWEI MatePad 11 Eye Protection
Sertifikacija TÜV
Rheinland za prigušeno
plavo svetlo
Sertifikacija TÜV Rheinland
za odsustvo treperenja
Upoznaj odličan
zvuk
Četvorokanalni sistem ozvučenja sa četvorostrukim zvučnicima kod HUAWEI MatePad 11 stvara svet zvuka u tvojim rukama. Snažne, jake basove i jasne, oštre gornje tonove podešava Harman Kardon za reprodukovanje tvojih omiljenih zvukova onako kako bi trebalo da ih čuješ.
HUAWEI MatePad 11 Sound
Histen 7.0 Audio
Kristalno jasna komunikacija
Četiri ugrađena mikrofona tačno prepoznaju tvoj glas. Opremljen AI tehnologijom smanjenja šuma, šumovi poput kucanja i razgovora u okolini automatski se filtriraju radi bolje komunikacije.
HUAWEI MatePad 11 Clear Communication
HUAWEI MatePad 11 Clear Communication
4 built-in microphones
Nastavi sa uživanjem
12-satno trajanje baterije pomaže da provedeš radni dan bez brige zahvaljujući tehnologiji Frame Rate adaptacije.16 I zabavljaj se od jutra do mraka uz neverovatnih 12 sati reprodukcije video zapisa.16 Uživaj u životu više, na poslu i kod kuće.
HUAWEI MatePad 11 Battery Life HUAWEI MatePad 11 Battery Life HUAWEI MatePad 11 Battery Life HUAWEI MatePad 11 Battery Life HUAWEI MatePad 11 Battery Life HUAWEI MatePad 11 Battery Life HUAWEI MatePad 11 Battery Life
Frame Rate adaptacija
Osloni se na
veliku brzinu
HUAWEI MatePad 11 High Speed
Višekanalni inteligentni mehanizam za planiranje može smanjiti vreme završetka sistema čak i pri radu više aplikacija. 7nm Qualcomm® Snapdragon 865 865 chipset osigurava nesmetan rad.
HUAWEI MatePad 11 High Speed
Wi-Fi 6
Ostvari širu pokrivenost, bolji prodor signala i stabilnije veze pomoću ugrađenog Wi-Fi 6 protokola.
HUAWEI MatePad 11 High Speed
Uživaj u stabilnoj povezanosti, čak i kada ste upareni sa HUAWEI M-olovkom i HUAWEI pametnom magnetnom tastaturom zahvaljujući redizajniranom izgledu i višestrukim patentiranim tehnologijama antena.
Klasično prirodan
Uz opcije boja HUAWEI MatePad 11 inspirisanih prirodom zavolećeš prirodnije boje. Mat siva boja, duboke noći, savršeno se stapa sa glatkom završnom obradom ivica, za zaista ugodan osećaj i klasičan izgled.
HUAWEI MatePad 11 Colours

1. Ekran podržava maksimalnu brzinu osvežavanja od 120 Hz; HUAWEI FullView Display je uobičajeni koncept u industriji, koji se obično odnosi na ekran sa uskim okvirima i visokim odnosom ekrana i tela.

2. Olovka prikazana na ovoj slici je HUAWEI M-olovka (druge generacije), koja je podržana samo na određenim Huawei tabletima koji su ažurirani na HarmonyOS 2 ili noviji.

3. Huawei Share podržava saradnju na više ekrana između određenih HUAWEI MatePad i HUAWEI MateBook. Uređaji i verzija sistema moraju ispunjavati zahteve navedene na zvaničnoj Huawei internet stranici.

4. HUAWEI pametna magnetna tastatura, HUAWEI M-olovka i miš se kupuju posebno.

5. Ekran poseduje sertifikat TÜV Rheinland za prigušeno (smanjeno) plavo svetlo (hardversko rešenje) i sertifikat za odsustvo treperenja. Proizvod nije namenjen za medicinsko lečenje.

6. Pregled sadržaja podržan je samo kada se aplikacije nalaze na priključnoj stanici.

7. Samo neke aplikacije podržavaju ovu funkciju. Prilagođavanje zavisi od aplikacije i ažuriraće se u budućnosti. Ovde prikazane slike date su samo u informativne svrhe. Stvarna podrška i interfejs za aplikacije mogu se razlikovati.

8. Samo neke aplikacije podržavaju ovu funkciju. Za podržavanje ove funkcije, potrebno je prilagođavanje aplikacije od strane programera. Spisak kompatibilnih aplikacija biće ažuriran u budućnosti. Za dodatne informacije obratite se korisničkoj službi Huawei.

9. Pojedine aplikacije mogu ograničiti ovu funkciju. Stvarno korišćenje se može razlikovati u zavisnosti od određenih aplikacija.

10. Stvarni efekat se može razlikovati u zavisnosti od različitih aplikacija za rukopis.

11. Jnotes podržava minimalno kašnjenje od 2 ms. Podaci su dostupni iz Huawei laboratorija.

12. Ova funkcija je podržana samo na pojedinim HUAWEI telefonima koji koriste EMUI10 ili noviji. Za više informacija, posetite zvaničnu internet stranicu.

13. Aplikacija za demonstraciju je Filmora Go HD. Šabloni u aplikaciji se posebno naplaćuju.

14. Ovu funkciju podržavaju samo određeni Huawei tableti sa HarmonyOS 2 (ili novijim) i određeni Huawei računari sa PC Manager 11.1 (ili noviji). Ova funkcija će u budućnosti biti dostupna na više modela. Za dodatne informacije obratite se korisničkoj službi Huawei.

15. Tipična vrednost.

16. Pod redovnim okolnostima, podaci počivaju na rezultatima Huawei laboratorija. Baterija podržava 12 sati rada ili reprodukciju lokalnog video zapisa od 1080p sa nivoom osvetljenosti od 200 nita. Stvarni podaci mogu se razlikovati u zavisnosti od modela proizvoda, verzije softvera, uslova korišćenja i okruženja.

Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi