HUAWEI MateBook 13

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Bekende zoekopdrachten

    Populair

     Seeing is believing

     HUAWEI FullView Display levert meer dan een indrukwekkend scherm; het brengt een volledig meeslepende visuele ervaring tot leven. Met een screen-to-body-ratio van 88% biedt de slanke omlijsting van de HUAWEI MateBook 13 meer ruimte voor heldere, rijke en levendige beelden om uw fantasie tot leven te laten komen. Laat je betoveren.

     Huawei MateBook full view display with unique horizon Huawei MateBook full view display with unique horizon Huawei MateBook full view display with unique horizon

     Light Touch

     Navigeer intuïtief met het uiterst nauwkeurige multi-touchscreen* van de HUAWEI MateBook 13. Het 10-punts touchscreen is nauwkeurig afgesteld op gevoeligheid en reageert met uiterste precisie op elke aanraking. Een anti-fingerprint-coating houdt het 2 160 x 1 440-resolutiescherm prachtig helder, glanzend en vlekvrij.
     *De HUAWEI MateBook 13 is verkrijgbaar met of zonder touchscreen.

     Huawei MateBook 2K screen with high resolution ratio Huawei MateBook 2K screen with high resolution ratio

     Body & Soul

     De HUAWEI MateBook 13 is licht en toch robuust en ontworpen voor optimale draagbaarheid. Het dunne metalen frame van is vervaardigd met een diamantachtige afwerking op elke hoek, die het een ultramoderne premium look en feel geeft. Een krachtige en elegante machine.

     Elegant Huawei MateBook Mystic silver Elegant Huawei MateBook Space gray
     mystic silver
     space gray

     Breakthrough Power

     Snelheid en kracht komen samen in de HUAWEI MateBook 13 en leveren revolutionaire prestaties. Met de nieuwe 8e generatie (Whiskey Lake) Intel® Core i7 8565U processor*, is deze tot 40% sneller dan zijn voorganger. In termen van kracht en batterijduur is het een doorbraak binnen de laptoptechnologie. *De HUAWEI MateBook 13 biedt zowel Intel® Core ™ i7 8565U- als i5 8265U-processorversies aan.
     **Data verkregen via: Intel

     Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip

     Geniet langer

     Met een uitstekende, 42 Wh batterij, gaat de HUAWEI MateBook 13 langer mee dan jouw werkdag. Zo kan de HUAWEI MateBook 13 tot wel 10 uur lang lokale 1080p-video's afspelen. *Gebaseerd op resultaten van HUAWEI laboratoriumtesten. De levensduur van de batterij hangt af van de daadwerkelijke gebruikssituatie.

     Rapid Heat Dissipation

     HUAWEI's nieuwe Shark Fin 2.0-ventilatorontwerp voert warmte sneller af dan ooit. Door de laptop snel en stil te koelen, geniet je van een betere werkervaring. Deze nieuwe technologie maakt uw workflow ononderbroken en soepel, zelfs wanneer meerdere programma's of zware games tegelijk draaien. *Gebaseerd op resultaten van HUAWEI laboratoriumtesten. Een luchtstroomvolume van ventilatorvrij debiet wordt verhoogd van 2,4 tot 3,0 CFM, ongeveer 25%.

     Intelligent Sharing door One Touch

     Transfer video's en foto's via NFC met slechts een druk op de knop van telefoon naar pc*. Upload 1 000 foto's** in 2 minuten en 1 GB video in 35 seconden***. Als uw afbeeldingen tekst bevatten, kan de HUAWEI MateBook 13 de woorden uit de afbeelding halen voor eenvoudige bewerking. *Exclusief voor HUAWEI-apparaten die NFC en EMUI 9.0 of hoger ondersteunen.
     **Afbeeldingsformaat tot 3 M.
     ***De data is gebaseerd op tests van de HUAWEI Mate 20 en de HUAWEI Matebook 13. De overdrachtsnelheid is afhankelijk van werkelijke situaties.

     Ready, Press, Go

     Met de one-touch aan/uit-knop van de HUAWEI MateBook 13 bent u snel opgestart en meteen aangemeld. Veilig, snel en gebruiksvriendelijk.

     Huawei MateBook fingerprint button Huawei MateBook fingerprint button Huawei MateBook fingerprint button Huawei MateBook fingerprint button

     Laadt snel op, waar dan ook

     De HUAWEI MateBook 13 wordt geleverd met een pocket charger die veel meer is dan een oplader. Hij laadt snel uw laptop en uw telefoon op met multifunctionele connectors, voor 2,5 uur gebruik na 15 minuten laden*, waar u ook bent. Het is snel, milieuvriendelijk en draagbaar; het past in je zak en past bij je leven. *Gebaseerd op resultaten van HUAWEI laboratoriumtesten. De levensduur van de batterij hangt af van de daadwerkelijke gebruikssituatie.

     Huawei Matebook fast charging Huawei Matebook fast charging
     Huawei Matebook fast charging
     Huawei Matebook fast charging

     Hoor én voel het

     De HUAWEI MateBook 13 beschikt over Dolby Atmos®* audio, waardoor een geweldige hoofdtelefoonervaring ontstaat met adembenemend geluid. Het voelt alsof je midden in de actie zit terwijl het rijke en diepe geluid tot leven komt en het lijkt te bewegen in een driedimensionale ruimte. *Dolby Atmos® kan worden ervaren via een hoofdtelefoon.

     Sound effect of Huawei matebook
     Sound effect of Huawei matebook Sound effect of Huawei matebook Sound effect of Huawei matebook Sound effect of Huawei matebook

     Prettig voor de ogen

     Het hypermoderne scherm van de HUAWEI MateBook 13 filtert tot 30% blauw licht, om vermoeide ogen te voorkomen. Selecteer simpelweg Eye Comfort Mode om automatisch de witbalans en kleurtoon aan te passen om je netvlies te beschermen en oogvermoeidheid te voorkomen, zodat je comfortabel kan werken en spelen zolang je wilt.

     Huawei-Matebook-before-Eye-comfort-mode
     Huawei Matebook’s eye comfort mode before
     Huawei Matebook’s eye comfort mode after
     Cookies instellen